Petr Rašplička Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Zdravím borci, má někdo zkušenosti ze stránky které tu uvidíte (podložky-pod-kola.com) s podložkami o tloušťce 10mm čili tedy bez strediciho kroužku? Na léto mám kola ze superba 8j et 44 takže kola už sami o sobě vylezou o 13mm ba každé straně proto chci jen 10mm dozadu.Jde mi o to jestli jsou podložky dostatecne přesně a bude tedy stačit vystředeni pomoci upevnovacich šroubu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Bez středícího kroužku bych nebral, kolo pak drží jen na šroubech a na těch držet nemá, šrouby mají kolo jen pritlačovat ke středícímu kroužku. Ty kola ze Superba jsou myšlený tak, žes je měl dřív na Superbu, ale nejsou to originál kola? Protože originál nemají šířku 8", proto se ptám... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Ok nechám si poradit to je jasný, kola sou tyto http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-cassiopeia--3v0071498-jx2x koupil sem je od známého co šel do 19tek...Takže jedine ze bych zkusil podložky do zádu 15mm plus těch 13 od kol , aby 28 nebylo už moc [emoji3][emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Teď mi ještě došlo ze když se jedna jen o 10mm podložky te možná by měl stačit originální náběh co je na naboji na vystredeny jestli se nemýlím , ví někdo jak je dlouhý?[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Super díky za radu![emoji1303][emoji1303]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 pár milimetrů, tipl bych tak max 6 nicméně i ty 10 mm podložky se dělají se středícím kroužkem - jsou černé a nejsou skoro vidět a je to super kvalita, mám je třetím rokem a k nim tyto pozinkované šrouby Ty šrouby jdou skrz podložku do náboje nebo musí být jedněmi šrouby připevněná podložka a druhými disk?V popisu píšou totiž něco o matkám a děr je tam taky nějak moc[emoji37] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) Ja myslim ze to je podlozka pro dve roztece. Podlozky ktery se sroubujou na naboj vypadaji jinak. Btw. hledal jsem tam podobnou 15mm na zadek ale vypada to ze nemaji, nebo? 20mm uz mi prijde moc... Editováno: 16. Březen 2017, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Ty matky mě také zmatly, ale řekl bych ze spis nemají ahnung [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 [emoji1303] to samozrejme vím, smajliky to měli odlehčit ze to nemyslím vazne.. kapisto?[emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Petr Rašplička - zruš si v nastavení svého mobilního zařízení hlášku "Sent from my iPhone using Tapatalk". Pravidla fora to nepovolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 dal jsem odkaz i na šrouby, tedy delší šrouby.... děr je tam víc, neb některé odlehčovací a taky kvůli přenosu tepla atp.... Ano, samozřejmě jsem si rozklikl i ten, ale právě že mi ani ty šrouby nepřišly dlouhé, ale standardní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Nerozporuji to, jen zdůvodňuji, co mne vedlo k těm ujišťovacím otázkám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Na těch stránkách mají Dobrej Feedback a hnedka píšou obratem mail prave kvůli šroubum atd takže ti pořadí co všechno a jak ktomu, už sem objednal ty 10mm s náběhem, s TUV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ty Jo, zadnej slevovej kupon sem nepouzil, tady v topicu nejakej byl ale ten byl starej.. kazdopadne ještě čekám na naskladneni (cca týden ještě) takže zřejmě mužů, ale žádný nemám [emoji3][emoji3] serióznost rozhodne určitě doporucuji[emoji1303] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ten sem neviděl , zkusím napisu na support a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 V 16. 3. 2017 na 0:28, Aleš_BX napsal: mám je třetím rokem a k nim tyto pozinkované šrouby Přehodil si je na O3 FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Právě, říkal jsem si, že na FL už (naštěstí) nejsou třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Sakra FL stále u prodejce ? To už za chvíli budou požadovat parkovné ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Aleši za kolik mi necháš ty podložky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rašplička Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 tak jen dodávám že kupon sem uspěšně uplatnil, číže děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Tak ten stihnu i já bude-li třeba, příští týden házím nová kola :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Ahojte, řešili jste už někdo zápis podložek do TP které mají homologaci TUV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Aleši_BX, prosím tě, máš nějaký oblíbený vosk, nebo který vosk používáš? Děk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 To mají ty kupóny nonstop ne :-)? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Já si zítra dovezu obuté extremy, hned je hodím na auto a pak případně objednám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.