Únor 20, 201411 r U mě na 18" Continental, u prodejce jsem viděl na 17" Dunlop a Michelin, na 16" měli všechno na Michelin
Únor 20, 201411 r na 16" máme michelin eco energy(minoris), suprový gumy. jinak stále to je dokola, dle mého se střídá na všech MBéček: dunlop,michelin,bridgestone, conti jiné sem zatím neviděl. Upraveno Únor 20, 201411 r od kokta7
Únor 21, 201411 r To jsou všechno solidní pneu i výrobci. Ještě tady není nikdo s těma korejskejma "Nexenama" co tvrdili, že bude ve ŠA dávat na nová auta... tak buď od toho upustili nebo je ještě brzo, a zatím vyprazdňují sklady...
Únor 22, 201411 r Já měl O3 z výroby obutou na 17 Michelin Primacy HP. No ty Nexen, nevim nevim- jsem rád, že jsem stihl auto objednat dřív, než je ŠA rozhodla dávat na Octavky. Třeba můžou být dobré, jen ADAC lehce odklonil výsledky
Únor 28, 201411 r No tak možná ŠA ví více než my.... a všechno je jinak : http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/264735-cesko-vyhlizi-rekordni-investici-praci-by-nasly-tisice-lidi/
Březen 4, 201411 r Právě dodaná OIII 1,4tsi, na autě 17" Dunlop Sport Max , REZERVA V KUFRU 16" NEXEN
Březen 4, 201411 r Jasně že je to na rezervu jedno, ale jde o to jak se šetří, v černé OIII je na rezervě normálně Dunlop
Březen 4, 201411 r nešetří, vydělává :-) začalo to zrušením aktivní kapoty bez snížení ceny vozidla, přes drobnosti typu bez označení motorizace a desítky dalších o kterých možná ani netušíme.... každý podnikatel si logicky snižuje externí náklady.... není na tom nic divného....
Březen 4, 201411 r Souhlas v obecné rovině, proti tomu nelze nic namítat. Rub mince ale bohužel dopadá na koncové uživatele. Našli bychom mnoho případů od tvrdých plastů v interiéru přes chybějící izolaci motoru po třeba tu levnou rezervu. Něco je mi jedno, něco mě sere, ale to je tak vše co se s tím dá dělat. Ale to jsme mimo téma...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.