o3viki Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) Tak mě dodali auto na Dunlop SP sport blueresponze. Mám 16" kola z výroby. Jak jsem koukal v "nezávislých" testech super hodnocení. Sice mám najeto teprve pár stovek km, ale musím říci že jsou velmi tiché. (http://www.mpneu.cz/testyletnipneu/) Editováno: 2. Listopad 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ja to mel na 225/40 R18 Continental SportContact 2. Prijde mi, ze ubytek vzorku je u nich poznat po kazde jizde. To same u SportContact 5, ktere jsem mel na Passatu, takze na dalsi sezonu zkusim neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Nesmíš jezdít pořád driftem Jinak vzorek jde vpředu u všech pneu dost rychle pryč, má to dost velký kroutící moment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Má niekto na RS pneu bridgestone potemza 225/45 R18? Skúsenosti, aká je hlučnosť? Ja som mal na fabii bridgestone, oco má na octavii bridgestone a tá hlučnosť je hrozná . Bojím sa že aj ja dostanem na RS bridgestone a budem si musieť kúpiť štuple do uší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Já je mám, viz. mé předchézí příspěvky v tomto vlákně... hlučnost je sice vyšší ale nic hrozného... zatím jsem na nich najel tak 8 tis.Km , pak přezuto na zimní... u kterých je hlučnost srovnatelná (stejný rozměr)... OIII má rozhodně lépe odhlučněný podvozek než např. OII nebo Fabia (jak jsi psal ve svém vlákně), což také pomůže.... jinak sedí perfektně a na limitu pěkně pískají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 diik za info ..... no uvidim hadam to nebude take hrozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Má niekto na RS pneu bridgestone potemza 225/45 R18? Skúsenosti, aká je hlučnosť? Ja som mal na fabii bridgestone, oco má na octavii bridgestone a tá hlučnosť je hrozná . Bojím sa že aj ja dostanem na RS bridgestone a budem si musieť kúpiť štuple do uší Já mám, ale najel jsem s nimi jen pár desítek kilometrů do prodejce, takže Ti vyčerpávající odpověď nedám, ale na první dojem mi hlučné nepřišly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) BRIDGESTONE POTENZA S001 225/40 R18 92Y jsou senzační! Sice tolik nevydrží, ale přílnavost ("lepivost"¨) nejlepší v této cenové relaci. Hluk neřeším, ale nezdá se mi nějak mimo průměr. Mám RSo, kde byly z výroby. Editováno: 5. Březen 2015, autor: mirek22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Oni dávají na RS 225/45 R18? Mno na LaK mám tyto stejné akorát 225/40 R18. Teď jsme se podíval na rozdíl cen u pneu 225/40 R18 a 225/45 R18. Celkem čumím jaký je tam cenový rozdíl ty 40tky vycházejí dost levněji WOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Podle me preklep, dava se normalne 225/40 R18, jiny rozmer pneu pro R18 v TP ani neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Mno tím by se to vysvětlilo :-) pak by to RSo vypadalo jako koza no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Omlouvám se, jasně na RSe z výroby bývají mimo jiné: BRIDGESTONE POTENZA S001 225/40 R18 92Y http://www.pneuking.cz/d/bridgestone-potenza-s001-22540-r18-92-y-vw.htm Jen jsem odpovídal na předchozí příspěvek od Radimo a opsal jsem 45. Nahoře jsem to editoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Na 1.8 TSi mám z výroby rovněž BRIDGESTONE POTENZA S001 225/40 R18 92Y. Přijdou mi hlučnější, ale nikdy před tím jsem 18" neměl, tak nemám srovnání. V každým případě to není nic dramatickýho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Já mám od Š-A na 16" Minoris (+ paket pro špatné cesty)pneu Michelin Energy Saver 205/55 R 16, 91 V (na rezervu - jaké pneu tam je, jsem se ještě nedíval) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Na autě 17´´DENOM Michelin primacy hp 225/45 R17 94W Rezerva Michelin Energy Saver 205/55 R 16, 91 V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 Oživím toto téma dotazem. Jakou značku pneu jste na autě dostali v poslední době, tj. třeba koupených v letošním roce? Docela mě překvapilo, když jsem dnes u svýho zákazníka koukal na 5 octávek dodaných teď v říjnu, všechny 2.0tdi, dsg, style, liftback a prakticky každá měla jinou značku pneu. Na 2 byly Hankook, a pak po jednom kuse continental, dunlop a nexen. Dá se toto nějakým způsobem ovlivnit? Příští týden bych měl mít auto podobný konfigurace a rád bych Dunlopy se kterými jsem letitě spokojenej. Nexeny má žena a žádná sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 (editace) Ja kupovano 8/17 a mam tam Dunlopy R17 Editováno: 9. Listopad 2017, autor: Jojo91 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Vyrobeno 02/2017 a měl jsem Hankook R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Vyrobene 05/17, 19" a Pirelli Ale to nemas ako poriesit. Dostanes co bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Já s tím tak nějak už počítám, že to bude prostě loterie. Čekal jsem v tom nějakou pravidelnost dle výbavovýho stupně, typu kol nebo třeba motorizace. Osobně se mi to vůbec nelíbí, ale neovlivním to. Alespoň že u sady zimních kol je rovnou psanej i typ pneu. Já bych si prostě na auto nedal jiný gumy jak Dunlop nebo Conti. Příjde mi to zvláštní, že za stejný prachy dostane někdo dražší a někdo levnější gumy. Ale tak uvidím, třeba se na mě usměje štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Je to jako se všemi dalšími díly na autě. Ten kdo z preferovaných dodavatelů dodá díl v požadované kvalitě nejlevněji ten dodává. VWAG ty pneu může nakupovat za +/- stejný ceny a nemusí je mít vyrazně dražší tak jak se to jeví nám na aftermarket trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Tak já mám na autě od výroby gumy Dunlop SportMaxx 225/45/17 na kolech Trius. Pro mě maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Výroba 4/2017, také gumy Dunlop SportMaxx 225/45/17 na kolech Trius. Po necelých 30000km vzorek vepředu 3mm a vzadu 5mm. Ale zase je to Gtec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 (editace) Bridgestone Turanza 18" 225/40R18 92Y, Disky Turbine Výroba 9/2017 Jen malá zajímavost, když jsem na podzim přezouval na zimní (Škoda komplet 17“ Crystal + Continental TS 850 P 6.0J × 17" ET48), tak mechanik v pneuservisu utrousil docela jedovatou poznámku "...nějaký malý kola na tu zimu..." Pro srovnání foto mých letních a zimních při přezouvání, takto to fakt vypadá všelijak: Editováno: 27. leden 2018, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Určitě, ono to fakt vypadá bizarně, sloupec těch tří 18" letních do skladu je skoro tak stejně vysoký, jako čtyři nové zimní 17tky A jo, souhlas, když kouknu do okolí, 90% aut je maximálně na 16kách... Beru to úsměvně, také jsem se ho ptal, jaká zimní má na svém autě, a opět utrousil cosi o 15kách, a že ty moje 17" místo 18" vypadají divně Kdybych neměl na autě DCC, asi bych i letní dal 17"... Obávám se, že až se to jednou po.ere, tak to bude kostitřas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.