Nocturnal Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) Zdravím vospolok, prosím o radu, menil som si interiérové svetlá za LED, v zadnej lampe sa mi podarilo dopracovať sa k stavu, že po otvorení dverí svetlá ostanú zhasnuté, no pokiaľ zapnem lampičky na čítanie, tak tie svietia. Zbytok interiérového osvetlenia na otvorenie dverí reaguje v poriadku ( predné osvetlenie, osvetlenie nôh aj výstražné v dverách ). Čo som mohol rozhasiť ? Vopred ďakujem za pomoc. Editováno: 2. Duben 2017, autor: Nocturnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 ze by opacna polarita LED zarovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 To by mu nesvitily cteci lampicky. Skoro zahada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) mne sa také tiež podarilo. tie pätice v zadnom svetle sú dosť nešikovné a ako som tam pchal LEDku, spravil som ako som neskôr podľa smradu zistil, skrat. V prednom svetle mi ušiel z plošáka prepoj na zadné svetlá :-) Editováno: 2. Duben 2017, autor: peter.s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 (editace) Myslím že to bude ako píše peter.s..smrad som síce necítil, ale zopárkrát to zapraskalo, takže skontrolujem predné svetlo. Ako si to nakoniec dal do poriadku? Editováno: 5. Duben 2017, autor: Nocturnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 tak ako je to na fotke. biely drôt nahrádza pôvodný prepoj na plošáku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Vďaka peter, bolo to presne tak, prepoj bol odpálený, káblik spojazdnil zadné svetlá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Zdarec kolegove, Mam dotaz ohledne LED stropniho osvetleni interieru Octavie III (konkretne RS s cernou stropnici). V aute mam nejake LED smejdy z OBI za par korun, ktere vubec nesviti. Chtel bych pravy opak. Tedy co nejvice svetla. Dle obrazku se mi nejvice zamlouva toto od Kopacka. No, neni to nejlevnejsi vzhledem k tomu, ze potrebuji 2 sady (i dozadu). Nicmene to vem cert, proto se radeji predem ptam, zdali ma nekdo s nimi zkusenosti (nemusi z OIII) a muze doporucit/odradit. Pripadne jake mate poznatky. Dle fotek to sviti pekne. Nebo take premyslim nad temito OSRAMkami. Nejsou lepsi volba? Je treba pouzit CANBUS proti blikani? Nechci levne sunty z ebaye/ali. Tot vse [emoji4] Diky moc, Robin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) Jinak osramky používám do blikačů, do zpáteček a do interiéru svítí to pěkně a hlavně vypadají jako klasická žárovka. Ot: to víš, seat cupra už to má z výroby nýbrž tenhle low end ne Editováno: 10. Duben 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Ales_BX: diky za odpoved k veci. Jestli to chapu spravne, tak by se ale musel menit cely ten modul, ne (vcetne mikrofonu, atd.)? Jinak ferda sem daval bohuzel jen na bezovy a jeste k tomu se stresnim oknem. Kopacek LED do kufru jde i do OIII? Kokta7: uz zacinas byt mirne trapny. Rikali jsme ti to v tematu o faceliftu a rikam ti to opet tu. Ocividne jsi na tomto foru jen z duvodu, aby jsi trolil Skodovku jakej je low end. EDIT: koukam Kokto, ze ti to asi doslo a doplnil jsi informaci k veci. Osramky tedy asi nebudou spatna volba, ale asi bude nutnost pridat CANBUS proti blikani. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Hele, Kokta uz je takovej, ale je uplne v pohode. Nesmis si to tak brat. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) vypni hlídání žárovek diagnostikou, nic těžkého.... odpor origo ledky taky nemají... prej takovej, já píšu jenom pravdu Editováno: 10. Duben 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) Na interier nemusi, tam to nic nehlasi. My vime, ty cupraku Editováno: 10. Duben 2017, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Ja tu resim canbus jen skrz to blikani [emoji4] coz asi vyresim tak, jak jsi mi poradil v SZ Hlidani myslim taky ma, ale ukaze se to jen v diag. Coz je mi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Dobre diky [emoji4] ja myslim, ze asi nejlepsi bude pouzit ty OSRAM LEDriving Premium. Varianta ze Seatu je fajn, ale buhvi co se bude muset vse menit. Navic otazka je, jestli ma seat stejne i zadni osvetleni. A skrz kopacks - nechci v aute den. A nejsi prvni, kdo rika ze kopacek je kapesni slunce. Mockrat dekuji za odpovedi [emoji4] nicmene do kufru by bylo slunce fajn 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Tak se pak nezapomen pochlubit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Urcite [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) před 40 minutami, iphonik4 napsal: Dobre diky ja myslim, ze asi nejlepsi bude pouzit ty OSRAM LEDriving Premium. Varianta ze Seatu je fajn, ale buhvi co se bude muset vse menit. Navic otazka je, jestli ma seat stejne i zadni osvetleni. A skrz kopacks - nechci v aute den. A nejsi prvni, kdo rika ze kopacek je kapesni slunce. Mockrat dekuji za odpovedi nicmene do kufru by bylo slunce fajn jasně že má jestli chceš můžu vyfotit pořádnej kus španělskyho auta P.S. do soukromy zprávy, aby tady nepsali že propaguji zapadni auta Editováno: 10. Duben 2017, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Vyfot pls. A mozna i jak sviti [emoji4] diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 mne tie Osram ledky mi prídu ako málo svetla za veľa peňazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 A mluvime o PREMIUM verzi? Dela se jeste stanadard verze, ktera ma 50-55lm. Premium v 6000k ma myslim 70lm. Baleni i ledky jsou skoro nerozeznazelne. Proto se ptam. Ja mam zajem o premium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 podľa faktúry premium, LEDky teraz nemám poruke aby som pozrel. Ale boli to 4000K a v datasheete majú 55lm ( 6000K majú 70lm ) Tieto čínske sú čo sa výkonu a farby svetla týka najlepšie, lenže ma nebavilo ich každú chvíľu meniť - začali všetky blikať po zahriatí. Teraz mám mesiac toto, tak som zvedavý, koľko vydržia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Ahaa, tak pak uz fakt nevim achjo. To vazne neni KVALITNI produkt, ktery sviti akorat? Bud jsem chtel ty LEDky od kopacka, ale ty zrejme opravdu sviti az moc prasacky a ted podle Tebe ty OSRAM nic moc :/ jako uprimne, ty cinske (jasne, ty drahe jsou take Cina - ale uplne jinej level zpracovani, materialu a vystupni kontroly) tam fakt davat nechci. Jednou jsem mel moznost takovou noname tovarnu v Shenzenu videt a bylo mi z toho na bliti. Neni divu, ze to bud sviti jen chvili a nebo to zacne blikat. Pak jsem se jeste dival na tyto Philips. Ale to bude to stejne, co ty OSRAM. Navic po zkusenostech s LEDkama do baraku uz moc do Philipsu jit nechci. Tam je ta svetelnost mensi, nez uvadi. Navic ted koukam, ze ty 6000k Philips maji 50lm a ty 6000k OSRAM tech 70lm. Nic jdu do OSRAMmek z internetu. Nejsem narocnej, ale pokud to bude svitit fakt katastrofalne, tak vratim/hodim do Superba. Nicmene ja osobne si podle fotek a videi myslim, ze ty OSRAM budou akorat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Hele, ty Osramy jsou uplne ok, sviti to dostatecne, taky maji 6000 K a vydrzi, navic maji 2letou zaruku. Sviti mi to stejne, jako znameho superb, ktery to ma original. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Takze diky vsem za rady [emoji4] vzal jsem OSRAM LEDriving Premium Cold White Vysledek posudte sami. Sice dohromady asi 1000kc (2x530 u autokelly po sleve pro Octavia Club cleny) ale nemusim se jiz starat o nejake Ciny, ktere vydezi buhvi co a pokud tohle odejde, tak 6 let zaruky od OSRAMU. [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.