Effendi Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Poťahy sedadiel = firma MAD Rimavská Sobota. http://www.autopotahy.sk/sk/eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 to je krása.Ty ceny taky jdou.Až rozšoupu ty svoje tak se toho nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 to byl krásnej interiér, ten by se mi krásně hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 No ten Sup s tím iterierem se mi líbí a cena si myslím, že velice slušná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Vicku když se podíváš tak můžeš mít nový sedačky neorigo za cenu starejch ale origo.Já viděl světlej introš za 12tis.a černej zničenej za 8tis.Výhoda je že si je necháš sestavit podle svýho vkusu.Ten odkaz už sem tu někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 přesně tak,Než kupovat jeté tak to nechám udělat znovu.Ikdyž zatím se mi kůže nešoupe,ale sedačky už nejsou top to je jasné.Roky nezastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 celkovo to vyzera tak ze chlapec toho superba miloval, fakt nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Já mohl mít celek komplet v látce za 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Vim,ze to sem nepatri ale kdyby nekdo nemel co delat v patek vecer tak se muze jet podivat do Boleslavi do skodovky na den otevrenejch dveri.je to patek 19:00-24:00. :) http://museum.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/aa_images_CZ/2014a/FULL/plakat_muzejni_noce_mail.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Však je to zajímavost. Kdybych to neměl z ruky, tak jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Vim,ze to sem nepatri ale kdyby nekdo nemel co delat v patek vecer tak se muze jet podivat do Boleslavi do skodovky na den otevrenejch dveri.je to patek 19:00-24:00. :) http://museum.skoda-auto.cz/SiteCollectionImages/aa_images_CZ/2014a/FULL/plakat_muzejni_noce_mail.jpg Ale cpat to do každého druhého vlákna fakt nemusels... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/skoda/model/superb/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:skoda,mdl:superb,frn:2004-01,frx:2005-12,ful:diesel/pg:vipcar/193133218.html Tak jako tohle je taky slušná raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Možná tak před pěti lety to byla dobrá cena.Na yutube jsou videa ze dne otevřených dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Je na prodej kozeny interier s dirou u spolujezdce na nohy. Stav bida ale cena slusna. Kdyby nekdo chtel (neprodavam ja) http://auto.bazos.cz/inzerat/35224290/Kozene-sedaky-Skoda-Superb-I.php Editováno: 14. Květen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 díra na nohy to je footboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 nevis jestli jsou zadni sedacky sklapeci?dik Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 nejsou. Cena ale pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Nejsou, poznas to tak, ze nesklopny maji jednu diru nahore v operkach a sklopne maji takovy na kazde strane na odklopeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 je to velka skoda.. kort kdyz je takova cena a odklapeci zada objel jsem spousta superbu a zadnej to nemel... jen na predvadeckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Jj ae stejne. Barva je vysudlena do bila, dira atd, i kdyby byly sklapeci urcite bych je nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 tak muj sen je bezovej laurin a klement vcetne zad,jestli teda na supika delali bezovej... a chci to dat komplet intros do bezove barvy vcetne koperce atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 tak jsem trouba... samozrejme se delal bezovej jednoho supa jsem nasel bezoveho za 8tis eur 2005.... jde mi hlava kolem stech penez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ty sedacky a komplet interier jsem mel na prodej jak z edice 100 tak i LaK. Krom tapecu, dekoru a vypalenyho loga LaK v sedackach je interier stejnej a obcas se sehnat da. Ovsem barva je biloseda, bezova je takova ta nazloutla. Te je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Popis: velmi dobrý stav, rozumná cena : http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15700986?goFrom=list 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zárubič Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Vyměníš kolo ty zbylí dofoukneš a zbytek jsou kosmetické vady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.