Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Auto ale pěkný. A vypadá, že má paket pro špatné cesty

Hele má někdo 2,8 s šestikvaltem? Docela dost mi jich prošlo kolem, ale všechno je 5tikvalt

2,8 se snad ani se 6 kvaltem nedělala ne?

¨paket pro špatne cesty,znamena to že je auto vyšši myslim o 1,5cm oproti normalu,kdybych se pletl opravte mne,nebejt tam LPG a chybi my tam MLF volant je to přesne to co hledam :-) a ten comfort,ma podle VIN ka 2 zaznamy o poškozeni. kolik ma bejt u superba kluču? 2x vyklopenej a jeden servisni? 

tohle je na netu už docela dlouho . http://auto.bazos.cz/inzerat/37110305/Skoda-Superb-pekny-vuz-28i--LPG---133-333--CZ-.php

Jo 2x vyklopenej a jeden servisni

ako nove :), kraaasne.

Je teda nádherne udržovanej, ale ta cena je už dosti šílená,za to bych si už koupil úplně něco jiného.

to vies, piate dvere su piate dvere.

No jasný ale za jinej peníz asi sleva

Zajímalo by mi kdopak to od nás z Klatov prodává :D

tak to facko me pobavilo :D 

• Autor

Ten Sup z Ostravy je fakt za slušnej peníz

Ten borec prodava auto uz asi pul roku. Uz to je minimalne divny. A za tu cenu ne.

Byl jsem se na nej osobne podivat, kilometry odpovidaj, nejspise bouchnuto lehce na predek, nacnutej predstavovac vacek (to maj ale asi vsechny 2.8ky) jinak chytne pekne.TIchej motor (asi i spasovany dvere dobre) ale bude to chtit podvozek, ten uz mlati (auto nejspise jezdilo po meste). Co me ale prekvapilo jak tomu jde krasne spojka asi tak 2x lehceji nez me a pekne uprostred, mozna menena, brzdy taky ok. V interieru pak drobnosti, nic vaznyho. Puvodni majitel mesto pardubice, servisovano v tom samym servisu kde bylo koupeno a ted prodavano.

Myslim ze dobrej kup za ty penize

Upraveno od lukas.pce

Byl jsem se na nej osobne podivat, kilometry odpovidaj, nejspise bouchnuto lehce na predek, nacnutej predstavovac vacek (to maj ale asi vsechny 2.8ky) jinak chytne pekne.TIchej motor (asi i spasovany dvere dobre) ale bude to chtit podvozek, ten uz mlati (auto nejspise jezdilo po meste). Co me ale prekvapilo jak tomu jde krasne spojka asi tak 2x lehceji nez me a pekne uprostred, mozna menena, brzdy taky ok. V interieru pak drobnosti, nic vaznyho. Puvodni majitel mesto pardubice, servisovano v tom samym servisu kde bylo koupeno a ted prodavano.

Myslim ze dobrej kup za ty penize

jak je na tom zvenči? škrabance,deformace atd ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.