Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

KOUPIM : Škodu Superb 1.8T do 120tis kč,kdyby nekdo o nečem vedel.... face27@centrum.cz

A ja pro zmenu hledam pro kamose 2.8 V6 v automatu v hezkem stavu, cena do 150 000,-. Bohužel nechce stříbrný :D....viděl mého černého a chce taky Supa.

Jojo ta už není...navíc měla dost najeto ....koukal jsem i na mobile.de ... ale tam jsou za to šílený rakety :o. Stovečka jako ta moje se tam prodává za 200....

Takovyho bych bral,ale tak do 130tis kč :-)

Ta cena by se dala ještě po dohodě určitě srazit. Ale je to v celku zachovalej a perfektně vybavenej kousek. A pokud je nájezd km skutečný tak je to jedno z mála slušných Superbů. Dokonce má tu díru v sedačce u spolujezde což je raritka, takových se moc nevidí. Mám ho kousek od bydliště mohl bych se aj na něj zajet podívat.

podle mne pod 150tis kč určite nepujde.

ano prokopavaci sedadlo a možnost ovládání predních sedadel zezadu

Vem ho a budes spokojenej. Ja na 1.8t vzpominam jako na nejlepsi motor, co jsem kdy mel. Ten tah, ohrev, zvuk a spolehlivost.. navic s vybavou na kterou budou vsichni cumet :)

krásnej... 

Ja mel dve oktavky 1.8t 110kw,jednu načipovanou na 132kw a bomba,tech 150 je už na mne moc.

Upraveno od Tomáš Belina

• Autor

Jako sice prodloužená verze, ale za ty prachy je to blázen.

P.S. já myslel, že prodloužená verze má tlustší B sloupky, nebo?

Taky si myslim,ze je B sloupek vetsi. Kde jinde by to bylo delsi? Tady ocividne B sloupek normalni. :-)

Je to fejk! :D zaky jsem mel toho stribrnyho v TP jako long, ale nyl naprosto stejnej jako dalsi superby. To bylo asi neco pro vladu, aby oblbly papaláše, jinak to nevidim.

Borec na ranu. Je nekdo z breclavi? Typek by si zaslouzil cihlou do xichtu :D

Si věří s cenou. Long se dělaly co vím tak O1 L&K a těch bylo myslím jen 7 kousků. A ty byli prodloužené v B sloupku, i pouhým okem to šlo vidět. Tady je to očividně akorát blábol a jen láká neznalé kupce :)

• Autor

:kol-47: Tak tady už jsou sloupky rovnou dva :kol-27:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.