Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

honza, poriadne ho poistíme a potom nám ho ukradnú :D a okrem dielov sa nám vráti aj prvotná investícia :kol-24:

Aha takhle se to dělá pekne pekne :-)

• Autor

Ty jo, a na mě nic nezbylo :kol-32:

Sup, na teba to ceĺé napíšeme, a ty si to poprípade odsedíš v chládku, ak to praskne :kol-138:  pôvodné repro si môžeš nechať, tie si ešte nikto nerezervoval a tebe sa určite zídu :kol-142:

Jen by mě zajímalo co to má na té střeše za šíbr, protože na originál to nevypadá, je to jakési moc velké.

vidíš a já zase až na tu nálepku na něm nevidím nic hrozného pokud jsem cosi nepřehlédl.Cena 134 000 je stejně k jednání takže mi se to na první pohled jeví dobře kámo

To Rabbit: Myslím, že ten šíbr je origo, má vše tzn. při plném otevření ty umělohmotné bazmekY. Pochybuju, že by nějaká náhražka toto měla a otvírání na obě strany.

Sice není na prodej, ale zajímavost to je :D

post-64260-0-13599900-1402912916_thumb.j

To křídlo je pěknej humus :-D :-D

pokud to taky tak rychle jede, jak rychle to vypadá, pak to je zajímavost. V opačným případě spíš k smíchu. 

Double kridlo wow :D

Ach jo, z limuzíny sporťáka neuděláš...ale každej má jinej vkus, a tento vkus má málo lidí :D

• Autor

To je celý humus. Co to má místo znaku?

Každopádně tomu já říkám ZK (zásah kutila) :kol-27:

chudinka ta r110 ktorá stojí pred ním sa celá červená :kol-52:

Aj je to nějaký Brňák :) No,ale slušně to pos..........   :D

pánové toho sem po Brně dřív potkával a nestačil sem kroutit hlavou.... naštěstí sem ho už dlouho neviděl... a ještě sem párkrát viděl něco podobrnýho se zvednutým podvozkem alá WRC

to je šílený a místo znaku to typuju na překřížený vlajky a motor 1.9 77kw  :kol-48:

ja myslel, ze stredovej sloupek je sirsi, kdyz je to long. ale tady to nevidim. a proc je long? sam o sobe tam je mista vzadu hafec. :D 

• Autor

To je asi nějakej individual, to jsem ještě neviděl. Ale jinak pěkný a pokud majitel nekecá, tak i pěkná cena

podla VIN iba 6 airbagov, atd atd. Je to klasicka ELEGANCE, ktora mozno bola v sluzbach ceskej vlady.

Ako referentské vozidlo. Long má široký B stĺpik.

no ja osobne long superba nevidel, a myslim ze ani neni. Existuje ale limzina superb. predstavena na vetetrhu kdysi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.