tdikarlos Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ahoj, prasklo mi sklo na palubním ukazateli-tachometru. Dá se koupit zvlášť nebo musím koupit celý komplet včetně budíků. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Tak se dívám, že jsem to šoupnul do sekce OI-může to někd přesunout do OII. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ..nebo nemá někdo na prodej diesel budíky na OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Dobrý den, po půl roce mě napadlo, že bych si vyměnil plexisklo na budíkách. Jednoho krásného dne jsem si totiž nuloval kilometry a asi jsem zatlačil na tlačítko natolik, že mi lehce naprasklo. Po půl roce ježdění se mi prasklina zvětšila a sahá skoro až k horní části. Zajímalo by mě, jestli je ta výměna nějak složitá, případně jestli to už někdo nedělal. Nejtěžší bude asi sehnat to plexi. Nemáte s tím někdo zkušenost, případně nevíte jak na to? PS: mám facelift Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) Problém bude sehnat za rozumnou cenu. Já si nechal měnit u před FL celý budíky a ty nový byly škrábnutý tak sme to prohodili z těch starejch, otázka pár vteřin, vycvaknout a zacvaknout. Ale budíky jsme měli venku což taky není žádná komplikace, jen nevím jak u FL ale podstatný rozdíl tam asi nebude. Ten kryt pro tebe nese označení: 1Z0 919 137 A pro model PR-9Q0, 9Q1 (bez Maxidotu) 1Z0 919 137 B pro model PR-9Q2 (s Maxidotem) Nevím jakej je v nich rozdíl vzhledově ale obojí stojí ve Škodovce podle Etky 1158,-kč http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SKODA-OCTAVIA-MK2-1Z-DASH-POD-REPLACEMENT-GLASS-1Z0919137-/321192080126 Má to bombastickej název: zakrytí skleněné, hmota umělá Editováno: 25. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Hmmm, kus plexi za litr, by me zajimalo kolik ten samy plast musi stat treba na Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 šulda: Díky za označení, asi bych to pod tím názvem nikdy nehladal. Nemáš někde návod jak vytáhnout ty budíky (nebo podle čeho si to dělal ty?) mike_k: Přestávám věřit, že Škoda Auto a všeobecně všechny automobily vydělávají na autech.... oni vydělávají na náhradních dílech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 mrkni do tématu o změně podsvícení budíků byl tam návod jak dát budíky ven. A v tématu o chromovejch rámečkách kolem přístrojů byl návod jak je kuchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Mě to vyndal ten co měnil i budíky, dělal to už x krát, takže to zvládá i poslepu, to umělohmotný sklo sem už měnil já. Osobně bych použil Elsu nebo DP, dobrej tip od Ludi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 ja by som sa do výmeny nepúšťal ak ste to nerobili , tie horné zácvaky držia až priveľmi a nešika to doláme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) Pokud máš na mysli při demontáži budíků tak to dělal starou platební kartou, úplně bez problému a při demontáži toho skleněnýho plastu, tak to sem dělal já a i to bylo bez problému. Ne se vším musí každý do servisu Editováno: 25. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 šikulka , posledných troch čo poznám to robili a praskli plexisklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Tak asi nemají cit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zdravím, mě by spíš zajímalo, jestli se dá plexi u maxidotu (OII předFL) vyměnit za plexi od polodotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 To se da, je to stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 jj, jak píše Stanson, já dával na MaxiDot plexi z budíků bez PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 a da sa vymenit plexo z FL budikov vymenit za plexo z predFL budikov? tiez kvoli skrabancom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Neda, je to jine, koukni kde mas male rucicky na face Jinak vyndat je je uplna pohoda, ti 3 co je dolamali, tak jsou telata a zkouseli to pacit ... staci jak uz nekdo psal kreditka a jde to jak pomasle ...D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 No pockej, kde jsou male rucicky je prece jedno. To s plexi nema nic spolecneho.. Osobne si myslim, ze je to stejne. Ale radsi jsem to nepsal, jisty si totiz nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) Není to samozřejmě stejné Před FL 1Z0919137: FL 1Z0919137A-B: Editováno: 7. Červen 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Aha, tak mate pravdu. Myslel jsem si, ze se da vymenit pouze plexi bez toho cerneho plastu. Takto je to jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Tak jsem si schválně poptal výměnu v autorizovaným servisu a za plexi chtějí cca. 1100 Kč a za práci bez slevy (stáří vozu 4+) 800 Kč (se slevou 560 Kč). Na to, že popisujete, že to je práce cvak cvak krutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Výměna celejch budíků, když mi jeden šikula dodělával MaxiDot, zabrala max. 20min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Tak už mám plexi i s tím černým plastem doma. V Porsche Olomouc za 1082 Kč (15% sleva na 4 roky staré auto). Taky jsem celou dobu myslel, že dostanu jenom to průhledné plexisklo a to se nacvakne a ono prd, ten díl obsahuje i ten černej plast. Škoda, že se nedá koupit jenom to průhledné plexi, protože by to určitě nestálo tolik.9.12. jsem objednanej k Vašovi do Prostějova, takže ještě nějakou chvilku budu jezdit s tím prasklým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.