Publikováno Březen 2, 201411 r V sobotu si takhle jedu večer domů a co nevidím na parkovišti. Sice jsem chtěl stát na druhé straně, ale vedle něj bylo místo a tak mi to nedalo. Omlouvám se za příšernou kvalitu, nebyla po ruce lepší technika a ráno už tam bohužel kámoš nebyl.
Duben 12, 201411 r Tak mám další úlovek. Dnes v OC Karolína Ostrava, když jsem se vrátil zpět k autu, stál vedle mě tenhle fešák : )
Červen 13, 201411 r Momentka z ulice s menším bráškou :-) Který se vám líbí víc? Upraveno Červen 13, 201411 r od Lunas
Červen 13, 201411 r já osobně nemůžu nějak Spacebacku přijít na chuť. S tou černou střechou a jiným zadním oknem si ho dovedu představit, ale to jsou jiné peníze... Jinak bez těchto věci na mě působí nějak zvláštně a ty trojúhelníčkový okénka vzadu vypadaj chaoticky... Upraveno Červen 13, 201411 r od Rypicong
Červen 13, 201411 r Space není taková "žížala" (promiňte lifti) a má hezčí ty zadní světla (hranatější). Ale je to každého volba a i u nás byl výběr těžký, takže hlavně aby lift i SB sloužil jak má
Červen 14, 201411 r Space není taková "žížala" (promiňte lifti) a má hezčí ty zadní světla (hranatější). Ale je to každého volba a i u nás byl výběr těžký, takže hlavně aby lift i SB sloužil jak má Je pravda že každý má jiný vkus ale podle mne Spacebak ten ostře a přísně řezaný předek a kulatý zadek vypadá jako slepený ze dvou různých aut.
Červen 14, 201411 r Jako skalní příznivec sedanu / lb nerad skáču do řeči, ale postujte tady prosím jen fotky Rapidů z ulic. Na téma typu karoserie jsme se tady nedávno hádali někde jinde Upraveno Červen 14, 201411 r od amissus
Červen 14, 201411 r To je zvláštní, že auto ve tvaru kombi má zakulacenou záď a že sedan (lift) má divný převis za zadní nápravou
Červen 14, 201411 r Je pravda že každý má jiný vkus ale podle mne Spacebak ten ostře a přísně řezaný předek a kulatý zadek vypadá jako slepený ze dvou různých aut. díky za tento příspěvek, protože já jsem stále dumal, co mi na tom autě nesedí Ale s černou střechou a jiným zadním oknem je to celkem good...
Červen 15, 201411 r Sice to není z ulice, ale je to zajímavý. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/rapid/15843229?goFrom=list
Červen 20, 201411 r přidávám další dva sourozence poslední dobou jich je jak hub po dešti Upraveno Červen 20, 201411 r od d.novakd
Červenec 30, 201411 r včera ve Slaným jsem během minuty potkal 4 bělouše a dneska u Lidlu na parkovišti celkem 3 zaparkoval jsem u jednoho a jeden nalíčenej a druhej nenalíčenej
Září 10, 201410 r Takhle přijdete zpátky ke svému autu a zjistíte, že je obklopený dalšími třemi kamarády
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.