Petrrr Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Aha. To ja nevedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Je ještě možný ty vzpěry zakoupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jedno ruské řešení https://m.youtube.com/watch?v=WrUXmGm8EL4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 No mam lehce pocit, ze pri rade ukonu ti tam takova vzpera bude prekazet vic nez klasicka tyc. Tve reseni mnohem lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Aneb když dva dělají totéž, není to totéž.... Třeba doplňování vody do ostřikovačů bude horor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Kdy pak bude prototyp na Octavii?? [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Jednoznacne ruske riesenie - zle riesenie, Mikliskove vzpery mi montovali priamo u predajcu :-), pri kupe noveho auta. Vzpery funguju, vsetko ako ma byt. Nadsenci Octavie aj v mojom okoli nechapavo krutia hlavou, ze aj oni chcu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Kdy pak bude prototyp na Octavii?? [emoji3]Prototyp je, ale není jaksi čas na vyzkoušení a odladění v reálu na nějakém autě, nemám v okolí bohužel vlastníka OII ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Tak tady furt někdo machruje z O2kařů, tak ať poskytnou vůz, když chtějí vzpěry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 já jsem se v tom angažoval docela dost:D V okolí Prahy není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 V okolí Plzně taky není problém poskytnout OII na testování [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) Miklísku, ešte sa jedna sada vzpier na prednú kapotu nájde ? Pošli prosím SZ To tvoje riešenie sa mi podstatne viac páči ako to ZSSR Editováno: 1. Duben 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Miklisku nejdu ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) Další instalace u speKtise http://forum.skodahome.cz/topic/134361-spektis%C5%AFv-rapid-tsi/page-11#entry2150856 Na modré Race a ještě k tomu na novém autě pěkně vyniknou..... Editováno: 12. Duben 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Pěkná práce, jako z výroby Hned je z Rapida zase trochu dospělejší auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Další instalace u speKtise http://forum.skodahome.cz/topic/134361-spektis%C5%AFv-rapid-tsi/page-11#entry2150856 Na modré Race a ještě k tomu na novém autě pěkně vyniknou..... Musím vzpěry od Mikliska pochválit. Fungují perfektně, v balení přijde naprosto vše, i taková maličkost jako stahovací páska na hadičku ostřikovačů, to mě velmi potěšilo. Člověk nemusí nic shánět. Navíc přijde i velmi propracovaný návod, s kterým je zvládl namontovat i "talent" jako já :D Můžu je všem jen doporučit, auto tím hodně vzroste a odliší se od haldy "normálních" Rapidů mimo klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Tak už by taky mohl přijít s něčím na tu Octavii [emoji6] čekám na to jako na smilování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ale ono to existuje, i model k tomu je, jen se to nedotáhlo úplně do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Jo jo, to já přece vím, ale já potřebuji aby se to dotáhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Takže som už aj ja nadmieru spokojným užívateľom miklískovích super vzpier Odkedy ich mám, asi 10x častejšie chodím "kukať" do motorového priestoru - a ani neviem prečo Editováno: 6. Květen 2016, autor: pobr74 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) [emoji3] asi si koupím Rapida... Editováno: 6. Květen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Kup, Rogerer tady prodava za 250. Malo jetej necele 3 roky stary. [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
38501 Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 http://www.obautodily.cz/skoda-rapid-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-6128cz972/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 jj. je to tady cca dvě stránky a devatenáct měsíců zpátky ... ale miklísek je jen jeden :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.