Březen 20, 20169 r No mam lehce pocit, ze pri rade ukonu ti tam takova vzpera bude prekazet vic nez klasicka tyc. Tve reseni mnohem lepsi.
Březen 20, 20169 r Autor Aneb když dva dělají totéž, není to totéž.... Třeba doplňování vody do ostřikovačů bude horor.
Březen 21, 20169 r Jednoznacne ruske riesenie - zle riesenie, Mikliskove vzpery mi montovali priamo u predajcu :-), pri kupe noveho auta. Vzpery funguju, vsetko ako ma byt. Nadsenci Octavie aj v mojom okoli nechapavo krutia hlavou, ze aj oni chcu :-)))
Březen 21, 20169 r Autor Kdy pak bude prototyp na Octavii?? [emoji3]Prototyp je, ale není jaksi čas na vyzkoušení a odladění v reálu na nějakém autě, nemám v okolí bohužel vlastníka OII .....
Duben 1, 20169 r Miklísku, ešte sa jedna sada vzpier na prednú kapotu nájde ? Pošli prosím SZ To tvoje riešenie sa mi podstatne viac páči ako to ZSSR Upraveno Duben 1, 20169 r od pobr74
Duben 12, 20169 r Autor Další instalace u speKtise http://forum.skodahome.cz/topic/134361-spektis%C5%AFv-rapid-tsi/page-11#entry2150856 Na modré Race a ještě k tomu na novém autě pěkně vyniknou..... Upraveno Duben 12, 20169 r od miklisek
Duben 12, 20169 r Další instalace u speKtise http://forum.skodahome.cz/topic/134361-spektis%C5%AFv-rapid-tsi/page-11#entry2150856 Na modré Race a ještě k tomu na novém autě pěkně vyniknou..... Musím vzpěry od Mikliska pochválit. Fungují perfektně, v balení přijde naprosto vše, i taková maličkost jako stahovací páska na hadičku ostřikovačů, to mě velmi potěšilo. Člověk nemusí nic shánět. Navíc přijde i velmi propracovaný návod, s kterým je zvládl namontovat i "talent" jako já :D Můžu je všem jen doporučit, auto tím hodně vzroste a odliší se od haldy "normálních" Rapidů mimo klub
Duben 12, 20169 r Tak už by taky mohl přijít s něčím na tu Octavii [emoji6] čekám na to jako na smilování...
Květen 6, 20169 r Takže som už aj ja nadmieru spokojným užívateľom miklískovích super vzpier Odkedy ich mám, asi 10x častejšie chodím "kukať" do motorového priestoru - a ani neviem prečo Upraveno Květen 6, 20169 r od pobr74
Květen 17, 20169 r jj. je to tady cca dvě stránky a devatenáct měsíců zpátky ... ale miklísek je jen jeden :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.