Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

včera jsem dojel do garáže a při výstupu z auta bylo slyšet klepání na volnohěh...otevřel jsem motor ale tam to slyšet nebylo..ale když jsem klekl tak se to ozyvalo zespodu..ale nevím odkud..mám najeté 62 000..tož poraďte co by to mohlo být..

Ahoj co takhle mrknout  na úchyt uložení tlumiče výfuku.

• Autor

ahoj...jsem včera zkoušel násadou od smetáku třepat z výfukem ale to klepání bylo stejné a neměnilo se....

Těžko takhle spekulovat. Auto musí někam na rampu,nebo zvedák.

a HTP jaký???

• Autor

47kw 12V..ale mám chip cimbu

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Môj motor má na voľnobehu zvuk ako traktor (ale počuť to len v garáži, resp. niekde, kde nie je hluk)... Celkom by ma to aj štvalo, avšak za ten zvuk môže plastový kryt na motore - konkrétne tá šedá časť, na ktorej je vyrazené škoda logo a nápis 12V. Nechápem, prečo to robili z dvoch kusov plastu, kedže medzi nimi môže vziknúť vôla a potom to vydáva rôzne nepríjemné zvuky...

Upraveno od PaveloSK

včera jsem dojel do garáže a při výstupu z auta bylo slyšet klepání na volnohěh...

skús vyšliapnuť spojku či sa ten zvuk nestratí...

• Autor

proč nemám citovat...potom v tom je bordel a ten dotyčnej neví co má odpovědět.....a pak mě bylo smazáno to co jsem napsal... :kol-44:  tak tam tu citaci vpravo dole nedávejte aby mě to nelákalo... :kol-29:

taky mě ten kryt zlobil...ale nacpal sem mezi tu tabulku 12v a kryt kousky duše z kola a je to ok..

Upraveno od vasnivykolista

Kolego, nastuduj si pravidla a nauč se správně odpovídat. Citovat přímo předcházející příspěvek se nepovoluje skoro na žádném internetovém foru. Hlavní důvod je přehlednost. A když odpovídáš na přímo předcházející příspěvek, tak je to snad každému jasné, na co se odpovídá.

"Citovat" a "Odpovědět" je snad dostatečné rozlišení...

• Autor

díky..už sem rači psát nebudu abych někohoi nenasral.....takže se citovat nesmí..a musí se napsat..: odpovídám na 14 příspěvek nad mým :-D

Hm, 14 jich tady ani není. Jestli nejsi schopen pochopit a dodržovat pravidla, tak máš holt smůlu. Nesmí se citovat PŘÍMO PŘEDCHÁZEJÍCÍ příspěvek. Co na tom nechápeš? Vždyť je to naprosto logické! Když budeš odpovídat na 14 příspěvek nad tvým, tak samozřejmě můžeš citovat.

• Autor

a proč mě byl smazán příspěvek k tomu mému tématu...měla být smazána jenom sitace...popsal jsem co se děje s autem a někdo mě to smazal....je to tu cenzorované za ty 2-3 roky co jsem tu nepsal?..a těch 14..jsem dal jako příklad

Upraveno od vasnivykolista

A nepřestane to náhodou klepat, když sešlápneš spojkový pedál?

• Autor

to jsem ještě nezkoušel...a co by to znamenalo, kdyby to přestalo.

• Autor

tak mě to nedalo a šel jsem do garáže..nastartuju a všechno OK...nechal jsem to zahřát asi 15 minut..a klepání nikde..i spojku jsem zešlapoval...takže to dělalo jenom jak jsem dojel ze 100km dlouhé cesty...takže to bude asi ta převodovka či co.... :kol-140:

radšej sa venuj problému....tri svoje príspevky tu riešiš citácie (zbytočne) a neodpovedáš či si skúsil čo som ti napísal....  :kol-32:

skús vyšliapnuť spojku či sa ten zvuk nestratí...

ale už nemusíš,lebo ten dotaz tu máš 2x....

A nepřestane to náhodou klepat, když sešlápneš spojkový pedál?

• Autor

No dyť píšu před tebou že sem byl v garáži a nastartoval...a všechno ok

..a ten spojkovej pedál budu muset zkusit až to bude klepat...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.