Deny1988 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Zdravím, tak nevím, jestli jsem úplně natvrdlý, ale nevím si rady s výměnou žárovek na Rapidu 2014 liftback 1.6 Tdi 77Kw Na levé straně, kde je baterka to jakš-takš jde, ale hlava mi nebere, jak mám vyměnit žárovku na pravé straně. H7 krytka je utopená pod nosníkem a schovaná až v dílu blatníku. Z boku je palivový filtr. Nedá se tam nikudy dostat. Zkusil jsem povolit šroub, který drží parabolu, světlo se viklá, ale vyndat z auta parabola nejde... Hrozně mě mate, že tady na foru někdo psal, že výměna na vpravo v pohodě, asi 3 minuty, a vlevo od baterky "hrůza", 5 minut.... Předem moc děkuju, za nějaký tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 myslím že musí palivový filtr pryč..neměl by to být problém i s držákem ho sundat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 To by byla asi taky varianta. Rychlým pohledem, drží na třech festovních šroubech. Dva jsou v pohodě, třetí nechutně utopený dole a mimo osu prodloužení ráčny. Každopádně tenhle způsob je tak na 20 minut jedno světlo a ne to co tu psal Petrrr : http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-st%C5%99ela/page-18 Začínám mít pocit, že co Rapid, to originál... viz moje téma v sekci "podvozek", kde mám na nejsilnější naftě asi jako jediný v Čr namontovány vzadu bubny jak na nějaké soc verzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Jenže motorový prostor u TDI není stejný, jako u TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Díky moc. Teď už to chápu. U Tdi je to peklo. Nechám to na servis, nechce se mi kvůli žárovce demontovat paliváč a moc se v tom vrtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 a nepomohlo by vytočit kola doleva, v podběhu by měla být taková plastová krytka, kterou vyckakneš a pak strčíš ruku od kola ke světlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 (editace) Ahoj, v podbehu je plastova krytka, je nutne ji slopnout (jde to velice debilne) a pote prostrcit ruku k zarovce (musi byt vytocena kola). Ale pokud muzes a nechces se s tim patlat, dej to do servisu, ja uz to priste sam take menit nehodlam, ta praca s tim je priserna.. Ho, vormen byl rychlejsi.. Editováno: 10. Březen 2014, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Vau, tak to mě nenapadlo. Měl jsem kdysi Opela Astru 2011 v naftě a tam byl taky dekl v podběhu, ale nenapadlo mě, že by to měla i Škodovka. Díky moc za pomoc. Jdu to vyzkoušet jak moc je to na pytel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Ahoj,v podbehu je plastova krytka, je nutne ji slopnout (jde to velice debilne) ide to úplne v pohode,stačí na vrchnej časti za ňu potiahnuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1988 Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Tak hotovo Mooc děkuju M_ike a Vormen . Jde to bez problému.Krytka má úchytku a v té je naštěstí dírka, tak jsem tam vrazil šroubovák a vypáčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Neni zac. U me to slo vazne naprosto supidne (do toho ocka sem dal ten hacek co je ve vybave) a co jsem koukal, bylo to jako by kraje nekdo prilepil/zatavil. Takze sem s tim trochu bojoval Hlavni je ze se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 V mem R model 2013 mam dokonce 2 krytky - po jedne u kazdeho kola v podbehu. Ale to uz snad kazdy zjistil sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 no to je logické predsa...nie? .... ....neviem si predstaviť meniť trebárs žiarovku na pravej strane cez krytku v ľavom podblatníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.