Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevie mi niekto objasniť, prečo sa mi dosť často objavuje sporadická závada v pamäti závad Rádia? Hlási to, že na dátovej zbernici nie je signál. Môže to vzniknúť aj pri normálnej prevádzke (napr. zapnutie rádia bez kľúčov v spínačke), alebo je príčina inde? Rádio funguje normálne.

skus trocha blizsie specifikovat - ako sa ta chyba prejavuje (pri napojeni auta na VAS/VAG alebo na maxidote?)

Ja mam tiez audienece, pocuvam ho aj pri zapnutom aj vypnutom motore a pri poslednej kontrole VASom tam ziadna chyba nebola....

• Autor

Chybu hlási len VAG, chyba je

01305 - Databus for Infotainment

004 - No Signal/Communication - Intermittent

V priebehu tychto 2 tyzdnov budem reklamovat spustu veci - skusim sa opytat v servise...

Ked uz sme pri tej diagnostike - viete niekto poradit kde kupit 100% kompatibilny kabel s VAG-COM? (HEX-CAN)

Uz som sa definitivne rozhodol do toho investovat, uz ma nebavi sa stale len prosikat v servisoch kde s VASom aj tak prd vedia urobit (vascinou) nakolko tam je potrebna detailna znalost kodovania nad ramec helpu samotneho VASu...

• Autor

No máš v podstate 2 možnosti. Kúpiť originálny kábel od Ross-tech za veľké peniaze (okolo 17.000 tuším), alebo kúpiť nejaký lacnejší, čo je vlastne čínska napodobenina. Kvalita výroby je taká, aká je, sem tam to zblbne či sa pokazí.

a vies poradit nieco konkretne (samozrejme nie ross-tech)

• 2 týdny později...
  • 3 roky později...
Skus na adrese http://www.motordiag.cz

Také chci něco koupit ale aby to fungovalo a dalo se toho co nejvíc nastavit.Koukal jsem i na VAG5053-profi na stránkách hobbydiag nezná to někdo?http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Skoda/0/5/2-VAG5053-profi-diagnostika-pro-koncern-VW

• 3 měsíce později...

Diamant-jak jsi vyřešil tu chybu?Ukazuje mi vag tu samou.

Díky

• 2 týdny později...

Zdravím.

Nechcem zakladať zbytočne novú tému, tak sa spýtam v tejto. Ohľadom diagnostiky OII.

Sú v niektorej z dielenských príručiek popísané údaje o požadovaných hodnotách k jednotlivým blokom hodnôt(zobrazovaným skupinám), tak ako je to v príručkách k OI?

Mám príručky 1 až 19, ale nič som nenašiel. Alebo som zle hľadal?

• Autor
Diamant-jak jsi vyřešil tu chybu?Ukazuje mi vag tu samou.

Díky

Nevyriešil som to. Vymenil som Audience za Columbusa a už je pokoj :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.