Publikováno Březen 15, 201411 r Zdravím, přemýšlím nad tím, že koupím chromové kryty zrcátek, akorát jsem to nikde tady na forku nenašel, tak bych poprosil zda někdo má zkušenost, nějaké fotky abych viděl jak to na fábce sedí ;-) Mám modrýho kombajna a černé zrcátka :-/
Březen 15, 201411 r no úprimne? radšej by som nechal čierne spätné, prípadne ich dal strieknúť do farby auta. osobne sa mi tie chrómové spätné, kľuky a podobne nepáči ak bude kolega zajtra v robote, tak ti môžem vyfotiť tyrkysového Room-a
Březen 19, 201411 r Autor Díky, nakonec jsem to zavrhl asi by to nebylo hezké, nebo takto, líbí se mi to, našel jsem v galerce tu samou fábku co mám, akorát při pohledu z vozidla to vypadá divně ta krytka si myslím, jak to není celé chrom to zrcátko.....
Březen 19, 201411 r mne sa to nepáči. kolega to mal na aute už pri kúpe a jemu sa to vraj páči...jeho auto ináč v noci to vyzerá ako strieborná obyčajná farba, nie chrom
Březen 20, 201411 r Autor Vypadá to totiž, že má matné ale i tak, prostě jsem to nějak zavrhl navíc fotky si viděl jak vypadá moje fábka teď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.