Publikováno Březen 23, 201411 r Takže toto je môj Roomster Motor:1.2TSI 63kw - perfektná spotreba,výkon... no proste paráda Výbava:Ambition plus XL + nejaké príplatky Skúsenosti zatiaľ ho mám len pár dní ale je to BOMBA úplne všetko ak ste niečo nepochopili pýtajte sa takže tu je foto z predajne EDIT: výbava podla štítku E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SJ = Vnější zpětné zrcátko vlevo, konvexní 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KL = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AT = Elektronický program stability ESP 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R2 = Elektrické ovládání předních oken, zadnímechanicky 5KP = Tři samostatná sedadla v 1. řadě 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X1 = Boční airbag vpředu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L5 = Střešní anténa anténa v okně" J0A = Baterie 175A (36Ah) QI6 = Interval prohlídek vozidla 30000 km nebo 2 roky (variabilní) 8GG = Alternátor 110A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AB = Klimatizace s mechanickou regulací 8RE = 4 reproduktory (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8DR = Rádio 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4I2 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním,vnitřním ovládáním, bez bezpeč. pojistky B59 = Země typových zkoušek-SLOVENSKO 7MJ = Exhalační předpis, EU5 plus QN3 = Zásuvky pod předními sedadly 3L1 = Mechanické výškové seřizování levého předního sedadla (pravé přední sedadlo bez výškového seřizování) 9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu Q1A = Normální sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WB = Mlhové přední světlomety 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy 7AA = Imobilizér elektronický G40 = Tlumení přední L05 = Okruh pérování 05 7P0 = Bez bederní opěry v předních a zadních sedadlech F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S2 = Střešní nosič - černý Upraveno Květen 6, 201411 r od juraj07
Březen 23, 201411 r Ale ale co to vidím vlákno a nové .. Nebyly tady ale už tyto fotky někdy? jsou mi nějaké povědomé Musím však uznat.. krasavec a v pěkné barvě
Březen 23, 201411 r Konečne, gratulujem Napíš tam k tej výbave viac Ja napríklad neviem čo obsahuje Ambition XL Maxíka si nechcel ?
Březen 23, 201411 r Autor bola to skladovka maxík mi nevadí zvykol som si na MFA a celkom sa mi to páči Takže výbava Ambition navyše: Avior 15-tky Klíma manuálna-v poho aj ked v OI som mal Climatronic Lakťovka Cúvaky sieťky na okná vzadu rezerva SunSet Kožený paket Zadné lapače nečistôt Strešné nosiče
Březen 23, 201411 r No jo už si vzpomínám.. Jak píšeš ty síťky oken vzadu, to myslíš takové ty sluneční clony do oken? Něco jako je TOTO?
Březen 23, 201411 r A jaké to s nimi je? Uvažuji, že je koupím, protože nemám sunset v autě a okna jsou moc průhledné.. Když je to v okně, jde přes to vidět dovnitř? A jak je to s viditelností z auta? Interval bych si být tebou nechal zkrátit na 15 000 nebo 1 rok, pro motor to bude jedině lepší. Upraveno Březen 23, 201411 r od Galvi
Březen 23, 201411 r Autor je to super aj so SunSetom keď sa v tom vezeme celá rodinka neni cez to vidieť moc dovnútra a ak nemáš SunSet doporučujem len tá cena 72€ za sadu tuto to máš http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/slunecni-clony-zadnich-bocnich-oken-dck729001x--11/0/1/10000/43/1001 Upraveno Březen 23, 201411 r od juraj07
Březen 23, 201411 r Jo ta cena mě štve .. Ale taky mě štve, že je auto pak jak vitrína průhledné.. Takže asi zainvestuji.. Díky za radu
Březen 23, 201411 r Jo ta cena mě štve .. Ale taky mě štve, že je auto pak jak vitrína průhledné.. Takže asi zainvestuji.. Díky za radu Zainvestuj, vyplatí se to. Já mám na všech oknech a spokojenost. (zadní dveře, v kufru, na 5-tých dveřích)
Březen 23, 201411 r Autor a este som zabudol ze som dostal od predajcu komplet zimne pneu z diskami (Nokian ) a povinnu vybavu
Březen 23, 201411 r Koukám teda že není maxík...:-((skladovka)a tříramínko je takové jiné....to už nedávají to druhé stím výřezem ve spod???jinak servis zkrátit na 15tis...:-))) Upraveno Březen 23, 201411 r od mira
Březen 23, 201411 r Autor No to ze sportovy vyzera inak ale aj tento je pekny... a co uz vies termin vyroby? Fesacisko bude aj ten tvoj
Březen 23, 201411 r Nevím.....začátkem dubna tam volám....vždyť je čas....:-)psal jsem tam ten mail...ale co jsem koukal ani není přečtený..tím usuzuju že prodejce má dovolenou....,kolik už máš najeto km??už jsi zkoušel trošku na to šlápnout?
Březen 23, 201411 r Trojramenny som na niektorych autach zavidel. Lenze pre pohodovejsiu jazdu mi vyhovuje stvor. Ruka na dvernej opierke, a drzim za lavy spodny luc. Ideal Interval tiez neviem ci nemam predlzeny nahodou...mudim pozriet. Inac farba pekna -- Z mobilu
Březen 24, 201411 r Interval nemusíš meniť, stačí ak budeš skôr meniť olej, než ako ti to vypíše PP, tj. musíš si to sám sledovať/pamätať.Ak ale chceš dávať aj iný olej ako je long life 5W-30-ka so schválením VW 504.00, tak musíš nechať zmeniť aj ten interval. Potom ale budeš môcť dávať už všetky oleje so schválením VW 502.00 a z tých je na výber niekoľkonásobne viac ako z LL 5W-30-ok. :-)
Březen 24, 201411 r Já měl LL a vyřešili jsme to tak že olej leju klasický LL jen interval je rok/15000km. To znamená že vše se mění klasicky co 2 roky jen olej každý rok 6Q2 nebo jak se to označuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.