juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Autor Vloženo 30. Září 2014 Tak toto ja nemam ale ked som zajednaval rooma taky deda si ho tam prezeral a pleskol z dverami som sa na neho tak spatne pozrel Citovat
dick Vloženo 30. Září 2014 Vloženo 30. Září 2014 Ty plasty jsou normálně slícované, v tomto se někdo hrabal rukama a očima z kašparovi krávy Citovat
Bercyy Vloženo 1. Říjen 2014 Vloženo 1. Říjen 2014 Hmmm, vsak ak sa aj hrabal, tak to by sa predsa malo dat normalne napravit, nie? Skusim to vybrat von a dat to tam znovu a uvidim. Citovat
jozzi Vloženo 1. Říjen 2014 Vloženo 1. Říjen 2014 Jasne ze jo , se hold pohly cvocky , tra je porovnat a bude to tip top Citovat
Voice Vloženo 1. Říjen 2014 Vloženo 1. Říjen 2014 Hmmm, vsak ak sa aj hrabal, tak to by sa predsa malo dat normalne napravit, nie? Skusim to vybrat von a dat to tam znovu a uvidim. Po té raňe ti měnili palubku? Citovat
Bercyy Vloženo 1. Říjen 2014 Vloženo 1. Říjen 2014 Nie nie, to uz bolo predtym. To nema s havarkou nic spolocne. Ja som to bral, ze to je proste zle zlicovane. Nejako extra ma to neserie, len som si myslel, ze to proste zle vyrobili. Citovat
jozzi Vloženo 1. Říjen 2014 Vloženo 1. Říjen 2014 Vyrobeno dobre, ja uz to u sebe parkrat rozebiral , ale pak to nejaky lempl rozebral a lajdacky poskladal Citovat
juraj07 Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Nasiel som v mobile jednu fotku je to tesne po zaplatení zálohy tak sa mi trasú ruky od šťastia mal som na ňom takú krásnu mašlu z medailou tak čo libi še? Editováno: 2. Říjen 2014, autor: juraj07 Citovat
juraj07 Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Vloženo 12. Říjen 2014 neviete niekto ako dať namiesto štartovacieho loga Garmin, logo škoda? Citovat
ASPIRE Vloženo 12. Říjen 2014 Vloženo 12. Říjen 2014 Jo takhle Asi budes muset pohled nejake forum o navigacich. Jsem mel tomtoma a tam slo jednoduse pres PC. Citovat
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2014 Vloženo 12. Říjen 2014 Tak jest, na TT to jde snadno - stačí sehnat patřičný obrázek, převést ho do formátu bmp a patřičné velikosti. A pak ho nahrát do navigace a v ní ho nastavit. Citovat
PyroSVK Vloženo 12. Říjen 2014 Vloženo 12. Říjen 2014 http://support.garmin.com/support/searchSupport/case.faces?caseId=%7B962125b0-3b88-11df-e655-000000000000%7D neviem či pomôže, skús Citovat
juraj07 Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) nabudúce auto ak to bude Škodovka kupujem vyhrievané sedadlá,nie preto že auto nekúri kúri super a hneď(povedzme si zima tu nieje :/ ) ale kvôli tomu že keď mám výhrev sedadiel je tam aj silnejšia baterka,to pohasínanie svetiel ma štve príklad len stojím na parkovisku mám zapatú stropnú lampičku a otočím volantom lampa hneď pohasne a to fakt nie málo!,tak isto stačí len na volnobehu naraz potiahnuť elektrické zatváranie okien v predu teda pravé+ľavé hneď sa znížia otáčky motoru a samozrejme všetko pohasne... tak isto akonáhle zapnem klímu vyvalí sa taký "prepotený" smrad :/ EDIT:a ešte jedna vec by bola pri volnobehu teraz v zime počuť od pravej strany motora také slabé klopkanie alebo klepotanie je to počuť len v interéri v exteriéri je to veľmi slabé... Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: juraj07 Citovat
mkaba Vloženo 10. Prosinec 2014 Vloženo 10. Prosinec 2014 Mám tam baterku 44 a vyhřívaná sedadla. Když jsem auto kupoval, psali že je to nějaký bonus, což mě teda nepřijde Pohasínání světel pozoruju když stojím na místě taky, ale to mě dělá i služební fabka. Klimoška mě na podzim taky smrděla, ale nechal jsem jí vyčistit, když mě dělali olej a je klid. Jinak na volnoběh nějaký zvláštní klepání v interiéru neslyším, mrkni na ty palivové hadičky co se tady na fóru už probírali, ty by to mohli dělat. Občas se povysunou a víc sebou vrtěj. Jinak já pořád čekám na vyjádření škodovky, proč se mě valí benál do oleje a zatím nic. Servis si neví rady tak požádali posvěcený lidi z nejvyšších míst tak snad se brzo uráčej Citovat
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2014 Vloženo 10. Prosinec 2014 juraji, já mám OII s výhřevem sedaček a baterka je tam originál 44 Ah. Kde jsi přišel na souvislost s výhřevem sedaček a kapacitou baterky? Mně ty kombinace výbav a akumulátorů přijdou tak nějak nahodilé. Citovat
juraj07 Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Vloženo 11. Prosinec 2014 pozrite sa v úvodnom príspevku mám ŽE BATERIE 36AH!!!!!!!!!! a pawúk niekde som to tu na fóre čítal tuším Galvi to písal Citovat
Galvi Vloženo 11. Prosinec 2014 Vloženo 11. Prosinec 2014 Galvi má, teda měl z výroby (už odešla mrcha jedna) 60Ah baterii. Citovat
juraj07 Vloženo 19. leden 2015 Autor Vloženo 19. leden 2015 (editace) V sobotu 17.1.2015 to bol presne rok čo zišiel v Kvasinách jeden tmavomodrý stredne vybavený Roomster s turbobenzínom áno je to múj milášek čo znamená že mám piatočné auto no snáď sa nebude kaziť :D Editováno: 19. leden 2015, autor: juraj07 Citovat
ASPIRE Vloženo 19. leden 2015 Vloženo 19. leden 2015 A co dostal za darek ? Kdyz uz ma ty narozeniny a je to tvuj milasek. Citovat
wirer Vloženo 19. leden 2015 Vloženo 19. leden 2015 Roomik veľa toho asi nedostáva, aspoň žiadne nové úpravy nie sú viditeľné Citovat
juraj07 Vloženo 21. leden 2015 Autor Vloženo 21. leden 2015 (editace) ale sú teraz dostal novú špinu :D , úpravy na jar ikeď nieje čo,poraďte niečo chalani...ale mám podmienky....číňanom ani ebayu neverím :D a nesmiem za to vysoliť majland Editováno: 21. leden 2015, autor: juraj07 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.