Září 30, 201410 r Autor Tak toto ja nemam ale ked som zajednaval rooma taky deda si ho tam prezeral a pleskol z dverami som sa na neho tak spatne pozrel
Září 30, 201410 r Ty plasty jsou normálně slícované, v tomto se někdo hrabal rukama a očima z kašparovi krávy
Říjen 1, 201410 r Hmmm, vsak ak sa aj hrabal, tak to by sa predsa malo dat normalne napravit, nie? Skusim to vybrat von a dat to tam znovu a uvidim.
Říjen 1, 201410 r Hmmm, vsak ak sa aj hrabal, tak to by sa predsa malo dat normalne napravit, nie? Skusim to vybrat von a dat to tam znovu a uvidim. Po té raňe ti měnili palubku?
Říjen 1, 201410 r Nie nie, to uz bolo predtym. To nema s havarkou nic spolocne. Ja som to bral, ze to je proste zle zlicovane. Nejako extra ma to neserie, len som si myslel, ze to proste zle vyrobili.
Říjen 1, 201410 r Vyrobeno dobre, ja uz to u sebe parkrat rozebiral , ale pak to nejaky lempl rozebral a lajdacky poskladal
Říjen 2, 201410 r Autor Nasiel som v mobile jednu fotku je to tesne po zaplatení zálohy tak sa mi trasú ruky od šťastia mal som na ňom takú krásnu mašlu z medailou tak čo libi še? Upraveno Říjen 2, 201410 r od juraj07
Říjen 12, 201410 r Jo takhle Asi budes muset pohled nejake forum o navigacich. Jsem mel tomtoma a tam slo jednoduse pres PC.
Říjen 12, 201410 r Tak jest, na TT to jde snadno - stačí sehnat patřičný obrázek, převést ho do formátu bmp a patřičné velikosti. A pak ho nahrát do navigace a v ní ho nastavit.
Říjen 12, 201410 r http://support.garmin.com/support/searchSupport/case.faces?caseId=%7B962125b0-3b88-11df-e655-000000000000%7D neviem či pomôže, skús
Prosinec 10, 201410 r Autor nabudúce auto ak to bude Škodovka kupujem vyhrievané sedadlá,nie preto že auto nekúri kúri super a hneď(povedzme si zima tu nieje :/ ) ale kvôli tomu že keď mám výhrev sedadiel je tam aj silnejšia baterka,to pohasínanie svetiel ma štve príklad len stojím na parkovisku mám zapatú stropnú lampičku a otočím volantom lampa hneď pohasne a to fakt nie málo!,tak isto stačí len na volnobehu naraz potiahnuť elektrické zatváranie okien v predu teda pravé+ľavé hneď sa znížia otáčky motoru a samozrejme všetko pohasne... tak isto akonáhle zapnem klímu vyvalí sa taký "prepotený" smrad :/ EDIT:a ešte jedna vec by bola pri volnobehu teraz v zime počuť od pravej strany motora také slabé klopkanie alebo klepotanie je to počuť len v interéri v exteriéri je to veľmi slabé... Upraveno Prosinec 10, 201410 r od juraj07
Prosinec 10, 201410 r Mám tam baterku 44 a vyhřívaná sedadla. Když jsem auto kupoval, psali že je to nějaký bonus, což mě teda nepřijde Pohasínání světel pozoruju když stojím na místě taky, ale to mě dělá i služební fabka. Klimoška mě na podzim taky smrděla, ale nechal jsem jí vyčistit, když mě dělali olej a je klid. Jinak na volnoběh nějaký zvláštní klepání v interiéru neslyším, mrkni na ty palivové hadičky co se tady na fóru už probírali, ty by to mohli dělat. Občas se povysunou a víc sebou vrtěj. Jinak já pořád čekám na vyjádření škodovky, proč se mě valí benál do oleje a zatím nic. Servis si neví rady tak požádali posvěcený lidi z nejvyšších míst tak snad se brzo uráčej
Prosinec 10, 201410 r juraji, já mám OII s výhřevem sedaček a baterka je tam originál 44 Ah. Kde jsi přišel na souvislost s výhřevem sedaček a kapacitou baterky? Mně ty kombinace výbav a akumulátorů přijdou tak nějak nahodilé.
Prosinec 11, 201410 r Autor pozrite sa v úvodnom príspevku mám ŽE BATERIE 36AH!!!!!!!!!! a pawúk niekde som to tu na fóre čítal tuším Galvi to písal
Leden 19, 201510 r Autor V sobotu 17.1.2015 to bol presne rok čo zišiel v Kvasinách jeden tmavomodrý stredne vybavený Roomster s turbobenzínom áno je to múj milášek čo znamená že mám piatočné auto no snáď sa nebude kaziť :D Upraveno Leden 19, 201510 r od juraj07
Leden 21, 201510 r Autor ale sú teraz dostal novú špinu :D , úpravy na jar ikeď nieje čo,poraďte niečo chalani...ale mám podmienky....číňanom ani ebayu neverím :D a nesmiem za to vysoliť majland Upraveno Leden 21, 201510 r od juraj07
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.