Host amissus Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 Jste mi připomněli Andera: Generál velil nástup. Tak si vykračuje... zrazu pozrel na mňa: "Keľo má mať vojak kefi?!" Reku, tri. Šáhněm do torby, schmatněm kefu: "Kefa na ancug." "Výborně." Šáhněm do torby, skrútim kefu: "Kefa na čižmy." "Výborně." Šáhněm do torby, znova skrútim kefu: "Kefa na glanc." "Výborně! Slobodníka tomu človekovi!" Ja sa od radosti vystrem, torba mi spadne, všetko sa vysype, a tam jedna kefa. "Čo to za kefa?!!" "Rezervna!" "Desiatnika tomu človekovi!" 1 Citovat
Galvi Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 Ander To mi připomnělo z jedněch jeho příhod DBPŠMSPČ znáš? Citovat
mira Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 (editace) U vás nemají bezdotykové myčky? http://www.carbutik.cz/ jako meje to krásně,,nějakým práškem-granulema...auto vypadá čistě,,,ale když pak přejedu prstem po střeše třeba je vidět že ta špína tam je....cena mytí pořádného cca 150kč...minimum...ale nepoškrábe to.... jinak proč meješ tak brzo po koupi?to bylo tak zasrané??? Editováno: 31. Březen 2014, autor: mira Citovat
juraj07 Vloženo 31. Březen 2014 Autor Vloženo 31. Březen 2014 (editace) máme pôjdem to tento týždeň vyskúšať no hej bolo to špinavé zadné zástierky prd pomôžu ale zasa krajšie to s nimi vypadá celý kufor atd. dnes je to uz zasa zasr. ja neviem ci nahodou potme niekdo za mňa nejazdí Rallye Dakar :D Editováno: 31. Březen 2014, autor: juraj07 Citovat
mira Vloženo 31. Březen 2014 Vloženo 31. Březen 2014 Jojo..zastěrky nepomahají tak jak by měli..ale pomůžou od odletování kamínků atd..nebude osekaný lak..a v létě proti asfaltu..... Citovat
Bullets Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Tak já myju jen ručně na wapce a paráda jak je to umyté jinak nechci nic říkat ale zástěrky jsou ten největší hnus který navíc už dávno neplní svoji funkci a akorát se tam drží bordel! 1 Citovat
wirer Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 zásterky nemám, a ani mi to nechýba. aspoň to vyzerá "športovejšie" keď je ofŕkaný zadný blatník Citovat
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Hned je pár koníků navíc, co? To já jsem zase pro zástěrky, jen co se k tomu dostanu, tak s nima "zprzním" svého nováčka. Citovat
juraj07 Vloženo 1. Duben 2014 Autor Vloženo 1. Duben 2014 (editace) dnes mám den blbec niekto mi ukradol moje AVIOR-y :( riešilo sa to cez poisťovňu ešte včera dnes ráno som zohnal u nás v Salóne náhradu viď foto preplatenú z poistky ufff,no a potom.... škoda slov :( :( 76 ročný dedo na 120-ine z boku ma nabral.... :( hneď prvá foto čo sem dávam a takáto...škoda slov....som znechutený z celého dnešného dňa Blbcov :( :( Editováno: 1. Duben 2014, autor: juraj07 Citovat
petrjanik Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 jj starším bych pomalu ale jistě zabavil řidičáky a starší vozy také .. takové škody dokáží zbytečně nadělat Citovat
e1. Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Tak toto naozaj naserie. Koľko si mal najazdených km? Neviem či toto je totálka, ale z PZP vinníka by som žiadal preplatiť úplne nové auto (alebo rovnako starú predvádzačku s rovnakým počtom kilometrov) a s týmto nech si poisťovňa robí čo chce. A kým nebudeš mať druhé auto, nech ti pekne platia náhradné vozidlo. Potom si poisťovne rozmyslia či dedkom s jednou nohou v hrobe budú dávať supervýhodné poistky. V Bratislave ich je pomerne málo, ale akonáhle vytiahnem päty z mesta a idem niekam na vidiek, tak ma pravidelne obmedzujú a často aj svojou debilnou jazdou aj ohrozujú. Moji "obľúbenci" sú, ktorí na začiatku dediny vylezú predo mňa z dvora, alebo z nejakej uličky, a donútia ma k náhlemu brzdeniu, pritom za mnou nikto neide, takže ak by počkali 5 sekúnd, tak majú cestu iba pre seba. Potom sa trepú niekoľko sto metrov 30-kou cez dedinu, nakoniec zrazu zabrzdia, stiahnu sa k niektorú stranu jazdného pruhu, a v momente keď ich chcem obísť, tak začnú odbočovať do opačnej strany. A toto robia pravidelne, dokonca pri Bratislave v jednej obci je jeden úsek, kde sa mi to stáva extrémne často. 1 Citovat
Voice Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Do pr....Snad to dobře dopadne a dostaneš plnou částku za kterou jsi vůz koupil.(vždyť je to nový vůz) Tak stane se, hlavně zdraví. Citovat
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Ty krávo! Tak to je kur*a hustý, takové krásné auto .. Doufám, že si v pořádku a nikomu v tvém autě se nic nestalo.. Nemám slov... Jen snad, že bych dědka na místě zabil!!!! Držím palce, ať se to vyřeší dobře pro tebe.. Osobně bych byl pro to to dát jako totálku (dveře, blatník, prah, sloupek, střecha, zadek...) rozhodně to není sranda a opravené už to nikdy nebude ono .. Doufám, že to pojišťovna rozhodne dobře a bude vše v tvůj prospěch..Hlavně se nenech odbít a dej to dědkovy a jeho pojišťovně sežrat.. Držím palce a když tak nás informuj o postupu. Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi Citovat
juraj07 Vloženo 1. Duben 2014 Autor Vloženo 1. Duben 2014 Chlapci, ďakujem že so mnou súcítite. Verte mi, je to ozaj hrozné, keď sa vám takéto niečo stane. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ešte že to je v tomto prípade len PRVÝ APRÍL!!! :D :D Sorry ak vás to moc rozrušilo, chcel som len, aby sme sa dnes, len trocha pobavili. Roomik je ináč živý a zdravý, ale pre istotu sa idem pozret z okna, či nemám v lavých dverách ozaj ´zaparkovanú´ nejakú 120- inu. 3 Citovat
Galvi Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Kurňa, já se tady s kámošem na to díval a říkám, to je 1. apríl.... Ale bylo mě blbé napsat pod obrázek, že si beztak děláš srandu.. Přišlo mi to dost reálné... Dokonce jsem porovnával Rooma s fotkama na první stránce .. Jediné co mi chybělo, tak sluneční clony v oknech... Dostal si mě ale.. A teď mi napiš, kde toho Rooma parkuješ? Jedu na slovensko a alespoň ti kopnu do pneumatiky Editováno: 1. Duben 2014, autor: Galvi 3 Citovat
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 (editace) ty somáre Mě serete chlapi, jeden si tu demoluje měsíc staré auto, druhý se projíždí v rapidu 240 Editováno: 1. Duben 2014, autor: amissus Citovat
dick Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 nepsal jsem soucitný příspěvek, ale sežral jsem to i s navijákem 1 Citovat
slon100 Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 No a to jsem si říkal, že jsem Apríla přežil bez úhony......... a ejhle!!!! Citovat
Host amissus Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Tak nějak a nakonec mě večer ještě dostanou : ) Citovat
mira Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Dobře ty!fakt April......:-)Ono když se te´d podíváte na fotku.krásně zelené stromy..tráva..to ještě teď není! Editováno: 1. Duben 2014, autor: mira Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.