Pawouk Vloženo 1. Duben 2014 Vloženo 1. Duben 2014 Dobře ty!fakt April......:-)Ono když se te´d podíváte na fotku.krásně zelené stromy..tráva..to ještě teď není! Jo, jenže většina (včetně mě) čumí na to nabouraný auto, soucítí s majitelem a přemýšlí, aby ho to náhodou také nepotkalo. Takže ty detaily lehce přehlídne. 2 Citovat
juraj07 Vloženo 2. Duben 2014 Autor Vloženo 2. Duben 2014 chlapi ako domontovať MDI? je to aj v ETKE? viem že to je na Škoda-ESHOP ale ten v SK neni tak ako? Citovat
Galvi Vloženo 2. Duben 2014 Vloženo 2. Duben 2014 Potřebuješ koupit spodní díl přístrojovky u spolujezdce, rámeček včetně MDI jednotky, kabeláž pro propojení s autem a pak nějaký kabel jako redukci (třeba MDI-USB,...) a nakonec někoho, kdo to zprovozní.. Popravdě já to chtěl také dodělat, ale vyjde to hrozně draho.. z použitých dílů 5-6000 kč, nové cca 7-9000,-.. Což vyjde levněji koupit třeba radio Amundsen, které má slot na paměťové karty, použité Amundseny se dají sehnat kolem 5000,-.. V ETCE to určitě bude, ale čísla dílu ti neporadím, neznám je.. Osobně kdybych to ale dodělával, kupoval bych díly na e-bay.. když budeš mít štěstí, dají se tam jednou za čas koupit téměř kompletní sady za celkem rozumnou cenu.. Citovat
wirer Vloženo 2. Duben 2014 Vloženo 2. Duben 2014 Nema to velmi zmysel. Tiez som sa toho vzdal cena prehnana, radsej investujem niekde inde... -- Z mobilu Citovat
juraj07 Vloženo 3. Duben 2014 Autor Vloženo 3. Duben 2014 diki za odpovede a este to prostredne sedadlo vzadu trci spomedzi bocnych? naco to tak je ?? ako to napravit? Citovat
Voice Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 Musíš ty boční posunout do úrovně toho prostředního sedáku. Citovat
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 A já myslel, že mu to po bouračce se 120-kou špatně spravili :'> 2 Citovat
mira Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 tu prostřední sedačku nanapravíš....jak se psalo..posunout zbytek ztejně adokoupit tu meziplachtu:-) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/koberecky-vany-kufru-site/ostatni-doplnky-do-kufru/skoda-roomster-kryt-zav-prostoru-za-zadnimi-sedadly-id:5745.eshop Citovat
juraj07 Vloženo 3. Duben 2014 Autor Vloženo 3. Duben 2014 díki by ma zaujímalo prečo je to tak spravené? Citovat
mira Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 simply clever nedotažené do konce ale jinak posuvný sedačky jsou super a polohovací:-) Citovat
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 Jo chlapi, sedačky Vám závidím.. Škoda že se do FII nedávaly také Citovat
dick Vloženo 3. Duben 2014 Vloženo 3. Duben 2014 tu prostřední sedačku nanapravíš....jak se psalo..posunout zbytek ztejně adokoupit tu meziplachtu:-) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/koberecky-vany-kufru-site/ostatni-doplnky-do-kufru/skoda-roomster-kryt-zav-prostoru-za-zadnimi-sedadly-id:5745.eshop On to nemá každý nový roomík, nikdy jsem se o to nezajímal, protože já tu dekl-plachtu měl ! Citovat
mira Vloženo 4. Duben 2014 Vloženo 4. Duben 2014 dick:aha:-)tak tenkrát jí dávala škoda asi podle výbav Citovat
juraj07 Vloženo 4. Duben 2014 Autor Vloženo 4. Duben 2014 máte pravdu Simply Clever nedotiahnuté dokonca :D ale inak sú tie sedačky super! to neni len tak v každom aute, Galvi závidíš čo?? Citovat
mino2 Vloženo 4. Duben 2014 Vloženo 4. Duben 2014 Veru za tu strednú sedačku neposuvnú by som niekomu odťal ruky, ako to takto mohli dojebabrať.... Citovat
juraj07 Vloženo 4. Duben 2014 Autor Vloženo 4. Duben 2014 čo to je SAFE systém? nechápem tomu Citovat
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2014 Vloženo 4. Duben 2014 No pokud zamknes z venku auto a pokud si zlodej vleze do auta tak si ty dvere proste neotevre. A pokud ty se zamknes v aute tak pro tebe to znamena ze musis dvakrat za tu kliku zatahnoutaby sis otevrel. Yeti ty zadni sedadla ma taky stejne resene.A ten nesmysl za zadnimi sedadly je vyborna vec na odkladani veci,ja tam vozim destnik a nekdy si tam odkladame veci aby to nezavazelo v vyhledu. Citovat
juraj07 Vloženo 4. Duben 2014 Autor Vloženo 4. Duben 2014 No lenze Yetina tam ma dieru v podlahe ked vyberies sedadla Citovat
juraj07 Vloženo 4. Duben 2014 Autor Vloženo 4. Duben 2014 no...a môže ma šľahnúť :( :kol-26: :kol-26: http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/Skoda_Roomster_akcny_cennik.pdf Citovat
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Vloženo 4. Duben 2014 No tak to moc nepotěší .. Ale ber to tak, že kdyby si měl pokaždé než něco koupíš čekat na náhodou jestli náhodou to nebude za měsíc nebo dva v akci a nebo levnější, nikdy by sis nic nekoupil a pořád jen čekal.. Citovat
wirer Vloženo 4. Duben 2014 Vloženo 4. Duben 2014 ja som mohol mať teraz TSI-čko za zhruba rovnakú cenu ako predtým HTP...ale to by som musel celú zimu jazdiť na starom a bohvie, za koľko by som ho rpedal teraz. neľutujem...som spokojný, stačí mi to. len občas mi je trápne na semafóroch pohnem sa, pozriem vedľa, a nikto...pozriem spätné, a niektorí ešte ani jednotku nezaradili a ja už som na minimálne 2-3° ´daleko pred nimi Citovat
juraj07 Vloženo 17. Duben 2014 Autor Vloženo 17. Duben 2014 no takže asi nemám natáčacie svetlá... :( vôbec sa nenatáčajú neviem ako sa podarili KonGovi natočiť v Roomajzovi TSI aj keď stál na mieste neviem ako sa to dá zistiť či ich mám alebo nie... Citovat
PyroSVK Vloženo 17. Duben 2014 Vloženo 17. Duben 2014 Podla fotky niesú natáčacie tu si prečítaj viac http://forum.skodahome.cz/topic/123006-naklápěcí-světla/ Citovat
Galvi Vloženo 17. Duben 2014 Vloženo 17. Duben 2014 Na místě se natáčet nebudou, pokud to nenastavíš v jednotce přes kabel.. Jinak ještě mrkni TADY, jsou tam na obrázku všechny světla, které se do FII/R po faceliftu dají dát.. Podle toho určitě poznáš jaké máš Jinak samotné natáčení za jízdy moc patrné není, je to plynulé a moc poznat to nejde.. Já si toho třeba dobře u sebe všiml na TOMTO videu - mrkni jak jedu do zatáčky, že se světlo pohne doprava a zase vrátí.. Je to kolem 11s Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.