Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Doprdele to fakt co je s tym autom.....

Pri studenom motore to trha

Turbo svisti ako na traktore (tdi)

Pri vytoceni do vyssich otacok to chrasti...

A toto jste v servise neřešili?

Vloženo (editace)

Studený motor trochu škube, protože dostává bohatší směs + vyšší otáčky kvůli emisim, normální. Turbo skutečně trochu sviští, ale je to slyšet pouze s otevřeným okýnkem a když se to od něčeho odráží. A při vytočení do vyšších otáček chrastí či řinčí tyčka regulace turba. Také normální. Vše už zde na fóru několikrát probraný :-) S jurajem máme stejný auta a tyhle záludné vlastnosti mám úplně stejný ;-)

Editováno: , autor: mkaba
Vloženo

Podle mě se na to pouze nezaměřil, určitě si toho ale časem všimne, stejně jako my všichni tady ;-) ať si zkusí na místě s otevřeným oknem prošlápnout motor na volnoběh k cca 3 tis. otáček a nastražit uši :-)

Vloženo

Hmm, zajímavý, mě to dělá od novoty a je to pořád stejný. Možná, něco ve škodovce pořešili a přišli jak to odstranit. Jel jsem, ale v novém služebním tsi a dělá to stejně.

Vloženo

dneska doplnene zdarma v servise nejaka destilka koncernova tu tam nalial ;) aj olej mi skontroloval vsetko ok a povedal mi   ze mam peknu farbu  :kol-41:, a pytali sa ma svieti vam kontrolka?? a ja ze nie ale je to pod minimom nechapali chlapci troska... :kol-44:​ 

Kontrolka se ti hned tak nerozsvítí, 2mm pod MIN nic není - to bys musel mít hodně málo chladící kapaliny. Já ji ještě neviděl svítit a to jsem měl nižší hladinu v nádržce než ty.

Vloženo (editace)

dnešné "úspešné" vysávanie Rooma vysávam prah dverí u vodiča a zrazu biely škrabanec :( obyčajná plastová hadica, nepochopím... pekné tenké laky dávajú ako sa montujú tie  prahové lišty chcem kúpiť tie lacnejšie sú tam 4? aj keď tá lišta nezakryje celý škrabanec... :(

Editováno: , autor: juraj07
Vloženo (editace)

Netreba vešať flintu na klinec  :kol-47:

Aké je to hlboké ? Nepôjde to rozleštiť nejakou tou pastou od Menzerny ?

Editováno: , autor: PyroSVK
Vloženo

tak sa ich opytaj ci nemaju sablonu,,myslim si zeby to mali mat.....a bude to aj tak vidiet ked tam das listy??ja som mal tiez na na piatych dverach hore,ale ked som tam dal kridlo tak sa mi to zakrilo :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...