wsharan Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 to je divný,já když jsem se Sixtou mluvil,tak mi poradil a taky říkal že potřebuje zaslat bloky naměřených hodnot a podle toho že se dá zjistit co by to mohlo být,popřípadě bych ho skusil,jestli to nemáš daleko jestli by se na to osobně nepodíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pokud převodovka dobře řadí a vydává jen divný zvuk jsou Sixtovi měřené hodnoty z 99% naprd. Jinak jsem měl to samé.CBBB,DSG a takový divný pazvuk když to podřazovalo při pomalé jízdě hlavně v pravotočivé zatáčce. Měl jsem ještě i problémy s kmitáním volantu při rychlosti na 140.Zbyla mi doma z předchozí OII DSG celá pravá poloosa.Vyměnil jsem ji a klid. Kmitání přestalo(dělal to vnitřní kloub) a myslím i ten pazvuk při přeřazování.Zkusím se na to ještě soustředit,ale myslím,že tam už není.jezdí s tím manželka,tak nevím,kdy se k tomu dostanu,ale zkusím to odpozorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) To bys byl hodnej, kdybys na to mrkl. Ja uz taky uvazuju o tom, ze to nemusi byt převodovka, ale fakt nevim. Kdyby to byla převodovka tak to dela porad ne? Třeba i s padlama.. Když podradim padlem, tak to pekne hodi jako by meziplyn a nic tam slyset není! Opravdu jako by jen v tech nizkych otáčkách Prave ze sixta je strasne daleko, jsem z Prerova a tady asi zadnej profik na tohle není Editováno: 20. Duben 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ptal jsem se ženy když s tím teď jezdí a nic zatím nezaregistrovala. Zítra s tím jedu,zkusím to odpozorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) ok, Prave ze auto krasne radi, neskube, tak je strasne tezky se neceho chytnout Editováno: 20. Duben 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 terezka30 - necituj přímo předcházející příspěvek, porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Nemohly by to delat spojky?? Když je to pouze při razeni? Delal uz to někdo a jak se to projevovalo v zacatku? A cena? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Začínám čím dál tím víc věřit, že to dělá ta poloosa.. Protože se to teď začalo projevovat i při přidání a ubrání plynu v malých rychlostech. Jakmile je auto ale v pohybu vetší rychlostí (70+ cca) a přidám plyn je to pryč.. V úterý jdu nechat udělat tlumiče a brzdy tak uvidím, třeba tam bude na kloubech fakt vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Tak jsem s tím dva dny jezdil a nic.Nevím,možná to byla poloosa kterou jsem měnil.Ale na druhé jsem měnil vnitřní kloub ještě kvůli vibracím auta.Ted je klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Začínám čím dál tím víc věřit, že to dělá ta poloosa.. Protože se to teď začalo projevovat i při přidání a ubrání plynu v malých rychlostech. Jakmile je auto ale v pohybu vetší rychlostí (70+ cca) a přidám plyn je to pryč.. V úterý jdu nechat udělat tlumiče a brzdy tak uvidím, třeba tam bude na kloubech fakt vůle. Jestli to nemas vychozenej silemblok na převodovce, když to dela i při ubrani a pridani v male rychlosti.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Tak dnes mi uz zacalo něco tukat jen při lehkem pridani a ubrani plynu, nikoho nic nenapada??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tak jsem měl auto v servisu, kromě toho že jsem nechával dělat rozvody, vyměnit všechny tlumiče a komplet brzdy, jsem si stěžoval na ten zvuk. Zkontrolovali všechny silentbloky a obě poloosy. Nikde nebyla vůle vše OK. Po výměně těch brzd a tlumičů je ten zvuk ale najednou pryč... Jediný co bylo navíc špatný byl volný kryt zadní brzdy - dávali nový. Tak nevím co si myslet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Pokud Ti dělali rozvody,měli dolů silenblok motoru,takže-možná jen špatně uloženo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek_golf Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Taky mám problém na 6st DSG 2012. Nejvíce pozoruji při studenem motoru a klidné jízdě v převodovce jakoby cvakne. Když zařadím zpátečku,tak přídám a zvýší se otáčky a prudce rozjede a cvakne v tom. Celé mně to přijde jakoby byla vůle na hlavní hřídeli :/ jinak funguje úplně normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radovan255 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Ahojte, pozorujem u svojho auta, ze ked radi hlavne z 3 na 2, tak autom lahko sklbne. Najskor som to pripisoval brzdam, ale robi to presne ked podraduje. Inak je vsetko ok, ziadne trhanie ci za studena alebo za tepla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 V 17. 10. 2014 na 20:43, prassat napsal: Ahoj, výstižněji jsi to napsat nemohl ! Dokonce jsem si všiml, že převodovka podřazuje víc do otáček, když jedu z prudkého kopce a já nemusím tolik dupat na brzdu. Naprostý souhlas ve všem, co jsi napsal. Je to můj druhý automat(předtím jsem měl o2, 1.9dsg, teď o3, 2.0.110kwDsg) a jsem maximálně spokojen a pravděpodobně do manuálu už nikdy nepůjdu. Kluci, samozřejmě nevím jak přesně vám to řadí, ale při brzdění to podřazovat má. Když brzdím (hlavně při klesání) tak si auto vždy podřadí, pokud přibrzdím více tak znovu podřadí a točí klidně přes 3.000 otáček a to mi vyhovuje. Jakmile přidám jel lehce plyn okamžitě zase zařadí nahoru. Takže za mě se chová v tomto DSG dobře. Horší je když při klidné jízdě hodí 6ku lehce nad šedesát a pak přijde nenápadné stoupání a DSG ten motor chvilku trápí, to kolikrát do toho sáhnu pádlem. Tak ať vám to hoši jezdí a řadí bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 V 20. 6. 2019 na 13:33, radovan255 napsal: Ahojte, pozorujem u svojho auta, ze ked radi hlavne z 3 na 2, tak autom lahko sklbne. Najskor som to pripisoval brzdam, ale robi to presne ked podraduje. Inak je vsetko ok, ziadne trhanie ci za studena alebo za tepla. Ahoj, přišel jsi na něco ? Nebo někdo jiný má s tím zkušenost, dělá to ještě někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 Dobrý den mám dotaz máme Škodu Superb combi 3 r.v. 2016 110 kW dsg Včera se mi stalo když jsem chtěl z parkovací polohy P přeřadit do D tak ta Paka šla prvních Cca 2cm ztuha jako přes nějaký zub jako by tam křuplo ale dělá to jenom z polohy P směrem k sobě Když dávám z D do P tak to nedělá docela mě to děsí nesetkal se s tím někdo prosím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 9. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2021 před 33 minutami, kuldam1600 napsal: Dobrý den mám dotaz máme Škodu Superb combi 3 r.v. 2016 110 kW dsg Včera se mi stalo když jsem chtěl z parkovací polohy P přeřadit do D tak ta Paka šla prvních Cca 2cm ztuha jako přes nějaký zub jako by tam křuplo ale dělá to jenom z polohy P směrem k sobě Když dávám z D do P tak to nedělá docela mě to děsí nesetkal se s tím někdo prosím děkuji Neopiras auto o prevodovku ? Zkus zastavit dat N zatahnout rucku pustit brzdu a dat P a pak das D a nemeli by to udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuldam1600 Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 (editace) V 9. 10. 2021 na 21:54, roubic napsal: Neopiras auto o prevodovku ? Zkus zastavit dat N zatahnout rucku pustit brzdu a dat P a pak das D a nemeli by to udelat Děkuji dám na radu a uvidím Jinak do dělá jenom když auto není na rovince ale zkopce a je jedno jestli směrem dolů nebo dozadu.nekdo nám poradíl vypnout automatickou brzdu (A) aby jsme neničili brzdy tak možná proto to dělá Editováno: 11. Říjen 2021, autor: kuldam1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 11. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2021 Tak to je jasny pokud opres celou vahu na prevodovku a nehlede na to ze si tim nicis i prevodovku takze z kopce si davej rucku a delat ti to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronny_tiff Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 V 20. 6. 2019 na 13:33, radovan255 napsal: Ahojte, pozorujem u svojho auta, ze ked radi hlavne z 3 na 2, tak autom lahko sklbne. Najskor som to pripisoval brzdam, ale robi to presne ked podraduje. Inak je vsetko ok, ziadne trhanie ci za studena alebo za tepla. Ahoy, našiel si kde bol problém? Mám to iste a neviem si rady.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.