Risar Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 A co takhle Bolero z Rapida MR2016 ? Soucasny ramecek kolem radia je do nebe volajici a Bolero z Superb 2 to nevyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 to je bez sance, nova elektronika to nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Chlapi, co riesite somariny, kupte a namontujte aftermarket 2 din multimedialny system a ked uz niekto chce change swinga za bolera, tak .... Nevim, nevim ste stale tam kde ste boli...ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Multimediálny systém, si nechaj, tam je tuner na úrovni kryštálky, citlivosť okolo 200 mikrovoltov, možno aj viac, jednotuner, selektivita o ničom. Ale možno nadšenci toho multimediálnheo systému nepotrebujú počúvať rádio, ja hej. Niekto chce za jazdy pozerať DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Mam multimedialny system pioneer, bolero moze ist do riti! Uz ked hovoris o nejakej citlivosti...o co ti ide? Mas vobec v Boleru DAB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Píšem o parametroch FM tunera. Nič viac, nič menej, potrebujem hlavne rádio, nie MMS. a DAB na Slovensku je hudba budúcnosti, tak o 10 rokov...dovtedy bude môj Rapid v šrote:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Tak bolero ti potom nanic, kedze rad pocuvas len radio kde su same reklamy, nezmyselne dopravne spravy a hudba dokola ta ista. Ale zasa kolko ludi tolko aj nazorov, ale celkovy dojem z radia v SR ze je trapne... Jaj...ten DAB...som rad ked som mimo SR Editováno: 7. Květen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 temik.sk - sklidni hormon, téma je o Boleru, tak si svoje nemístné poznámky nech někam jinam, to platí i vulgaritách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 (editace) Chlapi, tak aké bolero mám zháňať do toho Rapida? Z Octavie 2 nie a zo Superba 2 som našiel len toto, čo je v prílohe,ale má iný tvar, to do toho rámika nedám. Tak odkiaľ je to rádio čo má na obrázku Maco123 ? To sa nezhoduje zo Superba. Editováno: 15. Květen 2015, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 V superbe bolo aj to moje. Treba hladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 (editace) Skús tohto: Editováno: 16. Květen 2015, autor: Maco123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Však takýchto je plná prdel, len každý píše že je z Octavie2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Toto je ono. Je jedno z čoho je. Toto potrebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) Maco 123, ktoré z týchto dvoch rádií Bolero mám zháňať? Lebo som z toho jeleň Dík. Editováno: 10. Červenec 2015, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 (editace) 2 Editováno: 11. Červenec 2015, autor: Maco123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv1 Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Zdravím všechny, jsem tady poprvé. Jak to teda je, bude mi pasovat do Rapida radio Bolero z O2 ? Rámeček se dá koupit u Škodovky ? Nebo jsem vedle. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Jsi vedle. jak ta jedle) Nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv1 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Maco 123, ktoré z týchto dvoch rádií Bolero mám zháňať? Lebo som z toho jeleň Dík. Pokud jsem vedle, tak koukám, že jsi měl stejný dotaz a MACO123 ti doporučil 2 obrázek. Co jsi nakonec pořídil a namontoval Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Co se na Rapidu změnilo, že ve starších ročnících nebude fungovat to nové Bolero 2016? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 To Bolero na obrázku 2 mám v aute už dlho. Všetko funguje Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 No ja som ho zatiaľ ešte stále nezohnal...bolo síce na predaj RCD 510, ale z VW a to má červené tlačítka a logo VW. Takže nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Umí to Bolero pracovat s parkovacím asistentem? Pokud ano, jak to vypadá...? dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Umí - http://koti.mbnet.fi/tupitkan/kuvat/Octavia/OPS.JPG Přední + zadní - http://img13.olx.ua/images_slandocomua/76025379_5_644x461_kamera-zadnego-vida-parktronik-blyutus-bluetooth-vw-rns-510-rcd-510-rns-dnepropetrovskaya-oblast.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 A pokud mám jen zadní senzory tak to jde nastavit aby to vypadalo jako na tom prvním obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 V Rapidu to mám ve výchozím stavu právě tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.