Publikováno Březen 30, 201411 r Ahoj, prosím o radu. Při záběru plynu se citelně rozechvěje auto zleva doprava, když uvolním plyn, přestane to. Nejvíc je to znatelné mezí 60 - 100km/ hodině a při plynu v zatáčce. Občas se to projevuje i klepáním. Je to znatelné v autě i ve volantu. Současně se mi objevila závada a to olej v chladící kapalině, to si ale myslím že spolu nesouvisí a typuji to na propouštějící olejový chladič, který jsem už před léty měnil, když se rozsvítila kontrolka chladící kapaliny a nádržka byla plná oleje. Mám Octavii 1.9 DSG. Děkuji za pomoc
Březen 30, 201411 r Vnutorne loziska poloos. Chvenie pod plynom,bez plynu prestalo. Natlacenie vazeliny chvenie potlacilo kym som to nevymenil.Original je klzne loziska,vymene za diely s valcekovymi loziskami.Tak snad to nieco vydrzi. Sukromne auto mam 1,9 s DSG,preto som presvedceny o tom,ze to je to. Upraveno Březen 30, 201411 r od susliak
Březen 30, 201411 r Autor Vnutorne loziska poloos. Chvenie pod plynom,bez plynu prestalo. Natlacenie vazeliny chvenie potlacilo kym som to nevymenil.Original je klzne loziska,vymene za diely s valcekovymi loziskami.Tak snad to nieco vydrzi. Sukromne auto mam 1,9 s DSG,preto som presvedceny o tom,ze to je to. Děkuji za odpověd, zní to logicky. Osobně jsem se chtěl také zaměřit na kloub poloosy, ale toto je asi lepší.
Březen 30, 201411 r Keď sme zdvihli auto a chytili za kotúč. Pri pokuse točiť s nim vpred a zad bolo cítiť a vydiet vôľu od od vnútorného ložiská. Po výmene ani ťuk.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.