Publikováno Duben 4, 201411 r Zdravím, nedávno jsem vyfasoval služební F1 facelift a pod palubkou v odkládací schránce jsem našel zajímavý spínač. Je to originální, případně nějaká oficiální úprava? Nebo je to nějaká dodělávka? Zkoušel jsem to zapínat a vypínat, ale žádné změny jsem si nevšim.Díky za odpověď. Upraveno Duben 4, 201411 r od Pawouk Vlákno přejmenováno.
Duben 4, 201411 r Ta trubka k tomu dost casto vypadavala, tak to mozna proto nic nedela. Kdyz jsem jeste mel Fabii tam me to opravovali minimalne 2x. Kdyz to zrovna fungovalo a byl nastaven spravny smer foukani, tak tam byl docela slusny proud vzduchu, ze to i fakt ochladilo treba plechovku. Docela skoda, ze to v ramci cost cuttingu uz do dalsich modelu nedali.
Duben 5, 201411 r čauvec, já je čtu, kdysi dávno asi v roce 1999 jsem měl první octávku 1,9 tdi 66 kw a potom samou cizinu. Ted jsem koupil F1 sport, 1,9 tdi 100k a Vaše návody a tohle fórko mi moc pomáhá. Díky Upraveno Duben 5, 201411 r od Batep
Duben 22, 201411 r Autor libero: Já se do manuálu díval, ale pod elektrickou výbavu, a tam jsem logicky nic nenašel. Celej jsem ho nečetl. Nenapadlo mě že to patří ke klimatizaci..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.