Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, nedávno jsem vyfasoval služební F1 facelift a pod palubkou v odkládací schránce jsem našel zajímavý spínač. Je to originální, případně nějaká oficiální úprava? Nebo je to nějaká dodělávka? Zkoušel jsem to zapínat a vypínat, ale žádné změny jsem si nevšim.
Díky za odpověď.

post-68657-0-02429000-1396596535_thumb.j

post-68657-0-49021100-1396596555_thumb.j

Upraveno od Pawouk
Vlákno přejmenováno.

klimatizace této odkládací schránky...

• Autor
:D Aha, tak to by mě nenapadlo. Díky

Jo, to jsou ty naše oblíbené manuály. Že libero? :kol-28:  Skoro nikdo to nečte. :kol-32:

No právě že.....nečte. A pak jsou takové tady dotazy.

Ta trubka k tomu dost casto vypadavala, tak to mozna proto nic nedela. Kdyz jsem jeste mel Fabii tam me to opravovali minimalne 2x. Kdyz to zrovna fungovalo a byl nastaven spravny smer foukani, tak tam byl docela slusny proud vzduchu, ze to i fakt ochladilo treba plechovku. Docela skoda, ze to v ramci cost cuttingu uz do dalsich modelu nedali.

Jo, to jsou ty naše oblíbené manuály. Že libero? :kol-28: Skoro nikdo to nečte. :kol-32:

:D

čauvec, já je čtu, kdysi dávno asi v roce 1999 jsem měl první octávku 1,9 tdi 66 kw a potom samou cizinu. Ted jsem koupil F1 sport, 1,9 tdi 100k a Vaše návody a tohle fórko mi moc pomáhá. Díky

Upraveno od Batep

díky bohu  :kol-34:

• 3 týdny později...
  • Autor

libero: Já se do manuálu díval, ale pod elektrickou výbavu, a tam jsem logicky nic nenašel. Celej jsem ho nečetl. Nenapadlo mě že to patří ke klimatizaci..

tak si ho daj ako povinné čítanie  :kol-28:  ...uvidíš koľko vecí sa tam dozvieš  :kol-34:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.