acom Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ahoj, cvaka mi na Rapidu brzdovy pedal. Nikde jsem ve foru zatim tento problem nenasel. Video: Mate nekdo s timto problemem nejakou zkusennost? V utery vezu auto do servisu, pri hlaseni zavady mi servisak na "prvni dobrou" rekl ze si asi budu muset zvyknout. No nebudu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Doma nám dělá úplně to stejné brzdový pedál na Golfu VI.. Ale popravdě mě to nikdy nenapadlo reklamovat nebo se tím nějak hlouběji zabývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Me jo:) Je to otravne a delat to nema:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 mně to nedělá...neb oaspon to neslysim ale tohle bych asi fakt slysel..hruza -> reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 To musí cvakat spínač brzdovýho světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Mně to cvakání nedělá. Taky bych vsadil na spínač brzd.světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 (editace) Pěkný zvuk spinače brzdových světel uplná krása . Asi jim došly necvakajicí , tak honem někdoho poslaly do HADEX pro spinače Bud rad že ti to jenom cvaká při mačkání brzdy. Mně pro zmnenu brzdový pedál "zadrnčí" sam od sebe , dělá to jenom za jízdy a nepravidelně , co to je nikdo nevím , dokud mi auto samo nezačne brzdit a nebo přestane brzdit , tak to zatím neřeším Editováno: 18. Duben 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Hadex tam vždy jak jdu pro rezistory, tak koukám, že pořád prodávají výkoňáky stejné, jaké jsem kdysi jako kluk v devadesátých letech tahal ze starých Tesel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Jak si dopadl? Ja mam u FIII toto http://forum.skodahome.cz/topic/137041-brzdový-pedál/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.