Publikováno Duben 4, 201411 r Ahoj, cvaka mi na Rapidu brzdovy pedal. Nikde jsem ve foru zatim tento problem nenasel. Video: Mate nekdo s timto problemem nejakou zkusennost? V utery vezu auto do servisu, pri hlaseni zavady mi servisak na "prvni dobrou" rekl ze si asi budu muset zvyknout. No nebudu:)
Duben 4, 201411 r Doma nám dělá úplně to stejné brzdový pedál na Golfu VI.. Ale popravdě mě to nikdy nenapadlo reklamovat nebo se tím nějak hlouběji zabývat
Duben 4, 201411 r mně to nedělá...neb oaspon to neslysim ale tohle bych asi fakt slysel..hruza -> reklamace
Duben 18, 201411 r Pěkný zvuk spinače brzdových světel uplná krása . Asi jim došly necvakajicí , tak honem někdoho poslaly do HADEX pro spinače Bud rad že ti to jenom cvaká při mačkání brzdy. Mně pro zmnenu brzdový pedál "zadrnčí" sam od sebe , dělá to jenom za jízdy a nepravidelně , co to je nikdo nevím , dokud mi auto samo nezačne brzdit a nebo přestane brzdit , tak to zatím neřeším Upraveno Duben 18, 201411 r od vikyviky
Duben 18, 201411 r Hadex tam vždy jak jdu pro rezistory, tak koukám, že pořád prodávají výkoňáky stejné, jaké jsem kdysi jako kluk v devadesátých letech tahal ze starých Tesel
Září 21, 20168 r Jak si dopadl? Ja mam u FIII toto http://forum.skodahome.cz/topic/137041-brzdový-pedál/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.