Davon Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Nic tam nemám, tak nevím jak vysoko a jak daleko od sebe díry mají být. Já je tam měl už připravené křížkem. Nepíšeš jestli to máš na kombajna a nebo na klasiku, pokud to máš na klasiku, tak tam se to dává do tý černý lišty. Zítra ti sem hodím foto z venku. Já je mám zhruba 1,5cm od horního okraje nárazníku a zhruba 45cm od sebe. Když tam ty značky nejsou tak si to takhle rozměř a z venku označ, provrtej malým vrtákem a pok to vem buď stromečkem a nebo sukovníkem. lepší rada asi není, tede je, odvez to někam kde to dělaj, ale to tě něco bude stát. Mám kombajna, tak doufám že ti to vyfotím a ty mi pak napíšeš že máš klasu. Jo, mám sedan. Orig. park asistent se montoval do nárazníku, né do lišty. Original se montil do narazniku, ano, dodelavany se dava vetsinou do listy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) Jo, mám sedan. Orig. park asistent se montoval do nárazníku, né do lišty. Original se montil do narazniku, ano, dodelavany se dava vetsinou do listy! Aha, tak to je lepčejší dát do té lišty, nemusíš nic lakovat a pokud se ti to nepovede, tak kupuješ jen lištu a ne celý nárazník. Hodně aut to má v liště, tak to tam dej taky. Tu lištu oddělej a koukni se pod ní v narazníku jsou už větší výřezy a podle nich se chyť. Tady ho mám já Editováno: 8. Září 2006, autor: MichalP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Na sedanu origo jsou středy děr 3cm pod lištou a 44cm od sebe. Jsou tam 4 senzory. Tak ať se ti daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tady fotoseriál Montáž parkovacích senzorů http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...azPDCaTazne.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Nebyl by nekdo z Prazaku ochotny mi pujcit ten stromeckovy vrtak? Nejlevnejsi jsem zatim objevil za 800 a to se mi nechce dat kvuli jedne montazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Dnes jsem byl v OBI, stupňovitý vrták LUX - 1290,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Dnes jsem byl v OBI, stupňovitý vrták LUX - 1290,- Kdyz nevis coby (s prachama) kup si vrtak v OBI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 koupil jsem stromečkový vrták zn. LUX a stál jen 350,-. Od Narexu stojí těch cca 1400 a vypadá sice lépe, ale na vrtání do plastu je to asi jedno. Na díře udělané tím LUXem se nedá poznat, že je to vrtané. Prostě jak z fabriky. Dnes jsem byl v OBI, stupňovitý vrták LUX - 1290,- Kdyz nevis coby (s prachama) kup si vrtak v OBI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Já ho kupoval v Karlíně v zástavárně. Kromě bazarových věcí mají relativně široký sortiment nových věcí od LUXe, Gardeny či Fiskarse (tohle zboží mají skoro ve všech bazarech). Chce to ale projít víc obchodů ceny se pohybovaly od 350 do 590. Většina prodejců ovšem neví o co jde a ptát se na něj nemá smysl. Musíš si ho najít ve vystaveném zboží a pak s prodavačem hrát hoří, hoří, přihořívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Oživím staré téma, ale kloudnou odpověď jsem nenašel. Potřebuji kóty, jak vrtat nárazník, liftback. Jak to má originál. Do lišty je kravina. A to co se tu píše, že jako 3cm pod lištu a 44cm od sebemi taky přijde jako volovina. Může někdo kdo má orig na liftbacku poměřit? Diiiky. Editováno: 12. Únor 2012, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Face nárazníky mají prý z vnitřní strany ty místa naznačené přímo v plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Hmm, ten muj zevitř nemá nic. Editováno: 12. Únor 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 je to blbě vidět, určitě to tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Nemám, koukal jsem stokrát, ale ted koukám, že píšete o faceliftu, ja mam predface. Jinak už jsem to objevil. měřeno od středu na obě strany. 25cm a 60cm, a hlavně 5cm pod dolním okrajem lišty Tak je to správné a tak to ma být Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Zmátl nás Tvůj avatar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Inovoval jsem, no. Editováno: 12. Únor 2012, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.