Prochaine Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Myslel jsem, že toto se nestane, ale opravdu jsem dnes na ulici viděl Superb po faceliftu bez xenonů. Kolik se takových prodá? 1%? Že se to škodovce vůbec vyplatí dávat do nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) No u nás asi moc ne, ale v zahraničních výbavách často xenony scházejí, takže tam se to určitě uplatní. Už jen třeba na Slovensku, tam v základu, stejně jako u nás nejsou, a nemají tam ani žádný výhodný paket. Editováno: 9. Duben 2014, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 je to nejaky tyden zpet a taky sem videl tady u nas noveho superba FL s halogenama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 To je snad zlý sen... dneska jsem potkal dvakrát další Superb s halogeny (po FL). Neuvěřitelné. Asi se dohodli a budou mě teď strašit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Len pre zaujimavost. Ked ma superb II halogeny - tie maju sosovku ako to bude svieit ked tam da niekto prestavbovu sadu HID xenonov??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 v některých státech jsou xenony zákazáné legislativou - mimo EU, proto se jim to vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Zajímavé, to mě vůbec nenapadlo, že by mohly být zakázané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 By mě zajímalo zdůvodnění takového zákazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Pokud si dobře pamatuji, bývalo dříve zvykem, že francouzská auta svítila žlutě (link), ale v některých zemí to bylo zakázané... Řekl bych, že to může mít podobný důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 No a co je na tom ze nema xenonova svetla? To auto pak nejezdi? Akcni pakety nejsou kombinovatelne s nekterymi bonusy, v jinych zemich neni po nejakem paketu ani pamatky. Plus jak je zmineno, nekde narazi na legislavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.