Alesss Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Zdravím všechny, má někdo zkušenosti s demontáží originálního držáku telefonu, umístěný na panelu ovladače topení. Nikde jsem bohužel nenašel článek, jak se této hrůzy zbavit. Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 takhle jak to mas tak staci "rozzlomit" ten drzak, jak ho rozzdelas tak uz uvidis sroubky( snad jen 2) a to je vse, pak uz jen ve skodovce koupit kryt, ktery stoji cca 120,- snad si to pamatuji dobre, protoze si vzpominam, ze sem kvuli tomu mel vyndany radio i ovladani topeni a myslim ze to bylo zbytecny ale mozna zas kvuli rozpojeni dratu co vedou do drzaku, ted presne nevim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Na jakou značku a typ mobilu je ten držák dělanej? Sem ti poslal zprávu soukromou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Tak už si to vyndal? Jak to uchycení toho držáku vypadá? Ta záslepka o kterej mluví PcGamer je nacvaklá na dvou místech. Tady máš foto. To stříbrný železo není original, ale dělam si ho do toho ručně. Bude to docela pevný uchycení držáku akorát bych to chtěl porovnat s originálním co se týče pevnosti ukotvení do plastu palubní desky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No ono to origo drzi pevne, to tam drzely ale dva 6 srouby. urvat sem to nemohl;-) jen mi ta zaslepka vpravo nahore lehce odstava, zatim nebyl cas to nejak resit:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 A kde byly ty šrouby prostrčený? A jak se to utahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 byl to klasicky sroub a drzel na tech oznacenych mistech alespon si to myslim uz je to dyl co sem to montoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Jo dobře. Tak to sem předpokládal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Tak hotovo. Laboroval jsem s ohybaným kovovým držáčkem do kterýho by se mobil strkal zezhora do přidržovacích lyžin. Ale plech 0,5mm byl příliš ohebnej a nedržel tvar. Tak sem zkusil plech 1mm, ten zas byl naopak moc tvrdej a mobil šel do něj moc stuha nebo zlehka a vypadalo to hnusně. Pak mě problesknul spásnej nápad-co takhle magnet, kámík měl kdysi na mobil Nokia 5110 magnetickej držáček na kterej se mobil jem přicvaknul. Ale další komplikací bylo to, že mobil na magnet nejde-pouzdro je sice z kovu, ale to je čistej nemagnetickej nerez. Tak sen mezi baterku a zadní kryt zbastlil takovej magnetickej křeníkovej plíšek z transformátoru. Magnet je takovej divnej, drží pekelně oproti klasickým magnetům. A má navíc pogumovanou styčnou plochu takže přicvaklej mobil neklouže ani ne neotáčí. Jako celek to vypadá docela divně, ale mě se to líbí a z pohledu řidiče to je velmi elegantní. Editováno: 12. Červenec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Promiň, ale doba "DODO", už dávno skončila, a toto je prostě hnus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 DODO? cože co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Není to DODO tak hrozné, ale lepší by bylo stříknout to na černo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 DODO = dodělej doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) A to je škoda že jsou lidi lenivý a radši si to koupí. Nebo koupí takovéhle věci naznačujou, že maj obě ruce levý. Neříkám vaše. Jinak tohle DODO bylo za komančů. A já jsem komunista..... Alma-Je to z nerezu, to je škoda stříkat načerno, ale spíš uvažuhu dodělat ještě takou slzu nad ty hlavičky šroubů. Editováno: 12. Červenec 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 A mimoto, přece si do auta nedam takvýhle hnusný obludy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawka Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 ta zaslepka se vyloupne od spodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANScz007 Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Nemáte doma někdo na prodej ten originální držák telefonu?Může být z něj i vykuchaná elektronika stačí mi jen ty plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.