Přejít na obsah

Intelligent Light Assistant, automatické zapnutí dálkových světel


boban1108

Doporučené příspěvky

Vsetko je v schemach. Napriklad F3 predFL separatnu GW nema, nema ani konektory v prahu. Tam to vies napojit iba na BCM, alebo niekde po ceste k inym zariadeniam

 

Navyse pruser. Obcas mi netreba verit, co pisem, ale overit si to!

CAN-E na BCM O3 napojena podla schem nie je, tak si musis zvolit GW alebo prahovy konektor. Opat ale pozriet schemy

 

To by odpovedalo aj nakresu

 

001.jpg

 

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za další info. Budu tedy hledat schémata ke konektorům v prahu, to bude asi nejlepší. Ke GW je přístup mnohem horší.

 

Edit: kdyby někdo měl k O3 ty schémata ke konektorům v prahu už načtený, tak bych je ocenil, ať se v tom nemusím babrat úplně z nuly

Editováno: , autor: shockteq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delal jsem to podle schemat. Vim, ze to byl cerny konektor nahore vlevo. Hnedy konektor hned vedle zase obsahoval napajeni ze spravne pojistky. (Jestli v aute uz mas samostmivatelne zrcatko, tak toto neresis. Ja v aute mel jen klasicke hloupe zrcatko, tak jsem musel resit i toto.) Cisla pinu uz ale bohuzel nevim. Mam O3 pred FL MR2017 a urcite jde i o vybavu. Takze je mozne, ze to muzes mit jinak.

 

20240406_120831.thumb.jpg.497b4aff10857f90218da8ba8ee4b0f3.jpg

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste se na to divam podrobneji. Vypada to, ze pres ten konektor to vede jen kvuli RJ regulace vzdálenosti (kterou nemam) a RJ světla do zatáčky a regulace sklonu světlometů (kterou mam). Takze pokud nemas radar ani xenony, je dost mozne, ze CAN-E v tom konektoru vubec mit nebudes. Ja mam xenony a tak tam CAN-E mam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, mám fullLED😀 tak to asi nepůjde, leda by tam ten can byl ještě jinde.. nejhorší je, že já se pořádně nedokážu ani vyznat v těch značkách schématů, abych věděl, jestli jsem vůbec ve správným.. to, který jsem posílal, tam bylo asi třikrát po sobě, a nenašel jsem v nich žádnou změnu😀 a pak mám někde hledat😀

 

Mám ale přísvit do zatáčky, nemohlo by to souviset?

Editováno: , autor: shockteq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Adaptive Frontlight System. Mozna na to sedi i nejaka nemecka slova. Nataceni svetel do zatacek. Teda aspon u xenonu to nataci. U full-LED to mozna jen zapne dalsi LED, to nevim.

 

(Neni to jen o nataceni do zatacek, ale to je to hlavni. Zaroven to reaguje na rychlost, dest a mlhu.)

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom ti neporadim. Ja to napojil na existujici vodice.

 

Jestli si to ale prestavujes tak, ze do toho konektoru doplnis nove piny, tak takto to nepujde. Ty piny uz tam budou. Mohl by sis udelat novy konektor, puvodni piny vypinovat z konektoru, dat je do tveho noveho konektoru atd. Podle me zbytecna prace, ale bylo by to bez zasahu do originalni elektroinstalace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, taky moznost. Asi ta nejlepsi mozna. Ja na toto nemam krimpovaci kleste, takze jsem sel jinou cestou. Kus od konektoru jsem z existujicich vodicu odstranil izolaci, primotal k nim nove vodice, zapajel a dal do smrstovacky. S timto mam jen dobre zkusenosti. Naopak s krimpovanim pinu bez poradnych klesti dobre zkusenosti nemam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...