RomanWRC Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ahoj, chci se zeptat jestli jde vyměnit hlavice řadící páky DSG rv.2010 za hlavici z DSG facelift a vše bude normálně fungovat? Řešil už někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Neni problem ale zároven musíš vymeniť celý mechanizmus radnia DSG. V Škodovke len ten mechanizmus stojí okolo 400,-€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Aha, takže samotná hlavice vyměnit tedy nejde? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/126284-riadiaca-páka-manžeta/?p=1798336 stačí se naučit hledat a ne aby ti to sem každej naservíroval... ale pozor na to ohnutí pojistkového mechanismu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruda001 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ahoj já to řešil,a jak jsi dopadl tedy ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Zdravím, taky jsem to řešil a už to mám vyřešeno a odzkoušeno, není třeba mechanizmus řazení měnit, stačí původní táhlo s okem nahřát a otočit o 90 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 A co vás k tomu vede? Mně se ta původní zdá o 100 % hezčí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 A navic nekde neco ohybat a riskovat, ze se to cely vys.re. Fakt mame kazdy jine priority. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 však tam u té fabie máš detailní návod. jasně je to zbytečný riskovat, stará šajtr páka mě přijde lepší u DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruda001 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 přesně tak je to věc názoru někdo koupí auto a jen jezdí a někdo holt upravuje podle sebe,prostě fakt mame kazdy jine priority a je jasné že každému se líbí něco jiného,ale třeba já to dělám pro sebe a takto to dopadlo ... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 A máte prosím číslo dílu té nové hlavice? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 rudo to je pěknej krasavec .-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruda001 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Díky moc,dělám co mohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Nevím mě superb prijde jako krasavec bez uprav A hlavne ja bych spis resil opracny problem, jak dostat DSG pred FL do FL :-) Ale hrabat se mi do toho radeji nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Ahoj, mam takovy dotaz, když mam DSG, tu placatou velkou hlavici viz výše a chci tu FL hlavici, tak staci koupit pouze a jen řadicí páku viz odkaz? http://www.skoda-parts.cz/produkty/radici-paka-dsg-facelift/ Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Je někdo z Moravy, který by dokázal vyměnit starou hlavici za hlavici z S3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 ja som si zo stranky skoda parts cz objednaval hlavicu, prisla hlavice mierne poskodena, dokonca nebola s napisom DSG ale s napisom SKODA, reklamoval som to, poslal spat a cakam uz mesiac na taku aku maju na foto, zial na mail velmi neodpovedaju, telefon ako tak zdvihnu ale stale sa vyhovaraju ze ju poslali ale stale nenam nic, POZOR na nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popi Vloženo 14. Září 2019 Sdílet Vloženo 14. Září 2019 Spoiler V superbe som si nahodil hlavicu z Kodiaq. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.