Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidičky ,poraďte kde nejlépe a nejlevněji zakoupit navigaci move fun?

Včera jsem volal s prodejcem, kde jsem citigo vyzvedával, a říkal mi, že mají např. jednu na prodejně a cena tam je okolo 6500kč... 

Ptal jsem se zda je možné to do auta normálně jen dokoupit. Říkal, že pokud mám eleganci, nevím jak je to u ostatních výbav, tak přípravu pro move&fun mám již hotovou, a že tu cenu "krabičky" ještě probereme ale, prý mi s tím něco ještě udělají, nabízel tedy, že nějakou slevu dá... Otázkou je kolik.

Jinak možná inzeráty, našel jsem jeden vrakáč v UH - zlínský kraj, mají tam totál rozebrané 3 citigo, ale jejich ceny....

• Autor

Za 6500kč mi ji taky nabízely,jde o to že na netu jsem ji našel za cca 4700kč ale nevím jestli to je seriózní obchod.

Raději nějaké osobní doporučení případně osobní odběr :-)

Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim?

• 3 týdny později...

A nemohl by tu někdo prosím dát seznam map, které jsou v té navigaci od NAVIGONU , myslím ten move&fun obsaženy? 

Myslím, jako jestli tam je celá Evropa nebo jen střední...?

Určitě ji někdo z Nás má, tak to tu může hodit :-) ja nad ní právě velmi uvažuji...

A jak je to s aktualizacemi? Jsou zdarma a přístupné veřejně, nebo jen za poplatek ve Škodě?

Díky

• Autor

Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim?

Nasel jsem ji tady,ale nevím,nemám zkušenosti s tímhle eshopem.

http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=422

Jinak v autosalonu mi ji taky nabízely za +/- 7000kč

Upraveno od szcz

• 1 rok později...

Také by mě docela zajímalo kde koupit výhodně navigaci? Případně neprodává ji zde někdo?  :kol-47:

na ty levné eshopy bacha, pořádně si prolustrujte kdo za nima stojí a jestli třeba na majitele není exekuce apod. V minulosti se na některých eshopech co se tvářili jako že jsou seriozní prodejci (nejen)škoda dílů, schovávali vykukové, co v lepším případě nekomunikovali, v horším shrábli prachy a nic dál... takže opatrně... osobně jsem šel radši za těch 7 do škodovky, dali mi tam slevu 10% za to že mám auto od nich ze salonu...možná to jde i s tou šekovou knížkou...ale hlavně to mám v pořádný záruce a kam případně vrátit.

• 3 týdny později...

Taky jsem myslel kde ji koupit levně. Nakonec jsem se na to vykašlal a koupil na vánoce úplně novou a je klid.

Tak jsem nakonec koupil přes ebay z Polska za 2200Kč. Dnes přišla a šlape jak hodinky :)

• 4 měsíce později...

Nemel by nekdo zajem o tuto navigaci? Jen prostroj, funkcni v pohode ...

• 1 měsíc později...
V 26. 8. 2016 at 19:45, danikd napsal:

Nemel by nekdo zajem o tuto navigaci? Jen prostroj, funkcni v pohode ...

já bych zájem měl...

• 5 týdnů později...

Jaká je prosím nejnovější verze firmwaru pro navigaci move&fun?

A jakou mas, Navigon nebo Garmin model ?

Pardon, mám tu novější V2 je na štítku napsáno. A ještě sem se chtěl zeptat zdali se taky někomu stává, že během jízdy například po nerovné cestě navigace ztratí kontakt s autem a zobrazí se, že se za 30s ukončí. Pomůže vždy jen když domáčknu držák navigace silou do palubovky.

Nejnovejsi FW vzdy zjistis po pripojeni k PC ve Freshi ... 

Nekde je spatny kontakt a to bud :

1) prechod drzak - palubka

2) prechod palubka - navi  - nejcasteji

3) uvnitr navi ...

ocisti poradne kontakty na obou stranach drzaku, na palubce i navi ... na drzaku musi byt kontakty pruzne ...

Jestli to bude blbnout i tak, pak oprava navi, to nevim jestli zvladnes ... Kdyztak umim ...

D

• 2 roky později...

Je uplne v pohode, plne srovnatelna, jen sezen verzi Garmin, tj. ta novejsi ... handsfree funguje, integrace parkovaku a stavu vozidla dobra ... to ti nenabidne zadna z tech v odkazu ...

• 7 měsíců později...
  • 4 týdny později...

Ahoj,kdybyste měl někdo na prodej M&F tak bych hned koupil.

• 4 týdny později...

Move fun pokud koukám správně asi nemá zabudovanou kameru, je to tak? Berete to jako výhodu či nevýhodu? Koukal jsem třeba na Mio MiVue a zaujalo mě to řešení jedním zařízením.

Je pravda, že integrovaná kamera může být fajn, ale v Move&Fun máš ještě i jízdní data, nějakej ten budíček k zobrazení, bluetooth konektivitu pro telefon a přehrávač hudby z karty. Kamera samotná se dá sehnat i hodně nenápadná. Já mám staré řešení s nějakou mivue 5xx, mám ji v autě už asi 4 nebo 5 let a ťukťuk, zatím vše ok. Mapy do MoveFun jsou Q2/2019, pokud se nepletu, ale hrozí tu riziko, že další update už nebude, případně to bude chtít nějaký hack či rošádu se soubory v přístroji.

Zvaž co je pro tebe priorita a podle toho se rozhodni.

Osobne pouzivam jen jako prehravac hudby. HF take jde, ale radsi posloucham v aute hudbu nez manzelku :) A jak psal chose, radsi bych mel toto + nejakou diskretni kamerku ( bluesea, mobius ) za par korun ...

Upraveno od danikd

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.