Fezoj07 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Ja som myslel ze sedi v predu tak mysli tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Možná sedí vzadu a má šoféra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Přední mám, myslel jsem samozřejmě tu zadní, a tu využívám když se nechám dovážet z různých akcí společensky unaven ale nejčastěji při převážení delších věcí, ta díra přes ní do kufru se mi už několikrát hodila, hlavně v zimě No co už, nezbývá než dál čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Jo jo diera je dobra vec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupol Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 (editace) Čaute chalani. Ak by ste niekto vedeli o športových sedadlách do Rapida, dajte mi vedieť - poliak.peter84@gmail.com, +421915798527. Je mi jedno akej budú farby, či budú s výhrevom, alebo bez a či budú len predky, alebo aj zadok. Ideálne ak by boli kompleť a s výhrevom. Ďakujem Editováno: 27. Prosinec 2014, autor: Jupol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Ahoj, poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Tak po nejake dobe pouzivani dynamic sedacek jsem zjistil ze mi velice chybi bederni operka Vzdycky kdyz jedu z prace ( cca 40 min) boli me zada ( predtim peugeot 306 a v pohode) Normalne mi to nevadi, a nejsem hornik pro rypaly :-) 2/3 dne sedim 1/3 chodim v praci Sedacka proste nuti zada do kulata a ja bych potreboval sedeť rovne Nemate nekdo podobnou zkusenost? Dam si tam asi polstarek nebo nejakou uni operku ale nebude asi sranda neco vybrat Jinak jsem s nima spokojen, jsou to supr sedadla a hezky ( jo a jeste se blbe nastupuje ale jsem mladej, nevadi mi to) Samozrejme uz jsem premyslel jak asi pridelam diteti dozadu drzak na tablet atd ale holt vsechno ma svoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Mel jsem stejny problem.. vyresil jsem to timhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Přesně něco takovýho jsem měl na mysli. Nemáš náhodou fotku jak to vypadá v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Joo, az se vyspis tak to tady bude Jinak je to super vec za par korun.. Lidi, co si u me zkouseli tyhle dynamic sedacky si toho ani nevsimli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Omlouvam se, neni to otoceny - nahravam pres mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Dik, na sedivych je to nenapadny Ja mam cerveny.. Ale i tak bych to zkusil Kde presne jsi kupoval? Dik Jeste me napadlo kdyby slo nedestruktivne sundat potah operadla ze by tam clovek mohl dat kus vhodny pěny pod calouneni a nebylo by to videt vubec Ale nevim jak je to s tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Ja to mam ze sparu, ale videl sem to i v lidlu a snad i v tescu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Takovéhle šílenosti na sedačkách nesnáším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 me se to obecne taky nelibi ale pokud by to pomohlo tak bych to asi prezil nebo aspon vyzkousel a pak treba neco vice profi - uprava sedacky nebo nevim co.. Jiny zada mozna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Taky se mi to moc nezamlouvalo, ale casem sem to prestal vnimat a jak sem psal o par radku vic, tak lidi co si u me zkouseli tyhle sedacky si toho ani nevsimli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Až tak nezáleží jak to vypadá hlavně že to poslouží dobře svému účelu, zdravíme máme jen jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Neví někdo, jak na přední sedadlo dynamicu (na opěrku hlavy) přidělat nějaký držák na tablet na dovolenou pro dítě, které sedí na zadním sedadle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Na Tablet nebo iPad? A jaká velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Tablet ( Samsung Galaxy note 10.1 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Jedine co jsem našel je v Datartu, ale je třeba to vyzkoušet. Vzadu to má gumu. Vivanco držák na tablet. http://www.datart.cz/Drzak-VIVANCO-Drzak-na-tablety-na-operku-hlavy-automobilu-10.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Objednám a uvidím, ale díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Možná zajet do prodejny a vyzkoušet. Já jsem to jen viděl, ale nezkoušel jsem to. V nejhorším případě mě napadlo vyměnit, nebo prodloužit ten pásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 premyslel jsem nad tim stejnym, nechapu, ze skodovka neco takoveho nenabizi. jinak, radeji ani nepremyslet, co se s tim tabletem stane v pripade nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Hodne dlouho jsem hledal a našel jen tento držák. Stejný problém jsem měl, když jsme hledali ochranu na prední sedadlo proti okopání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.