slycosh Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Nazdar, koupil jsem FII rok 2013 a mám tam tenhle (viz obrázek) MaxiDot a mám rádio Blues, když ho vyměním za Swing, zobrazí se mě info z rádia na MaxDotu ? Co jsem koukal, tak někdo má budíky s Maxidotem a ještě řádkem navrchu. Díky. maxidot.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Ano pokud vymenis za Swing a nekdo ti to nakoduje treba servis tak ti to bude ukazovat. A budiky z maxidotem a radkem nahore jsou starsi ty novejsi uz tu listu nahore nemaji. Ale jinak tady toho je na foru dost napsano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Na FL jiný maxidot ani není. Máš na výběr - buď se budou zobrazovat údaje palubního počítače, nebo údaje z rádia. Obojí najednou nejde, to snad šlo jen na předfaceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 aha, díky za odpověď, snažil jsem se to zjistit z předchozích příspěvků, ale je toho tu opravdu dost, tak to není snadné najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ja sem jen vyměnil a vše šlapalo...nic se kodovat nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.