Kani Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) 5.– 7.září 2014 se pořádá 6.oficiální sraz RoomsterClubu tentokrát ve Vrchlabí. více info na našich webových stránkách... Editováno: 17. Květen 2014, autor: Kani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X Mafi X Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Slovensko potvrdzuje ucast..., hotel rezervovany..., vyborna lokalita, nedaleko bikepark spindleruv mlyn, takze na nedelu mam program jasny, nahodim nosic bicyklov a vezem aj svoj bajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Zdravim všechny Roomster sraz se blíží, počasí má být pěkné. Už se těšim, ale tentokrát mi to vyjde akorát pouze na sobotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Tak jsem videl fotky na rajceti a musim rict ze pristi rok uz urcite prijedem . A ten Noire no krasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jestli jsem počítal dobře, tak letošní účast byla 17 roomíků - já jsem tohoroční účast musel z rozličných důvodů vypustit (ani jsem se nenahlašoval), vím že přes nahlášení ve Vrchlabí nebyli ani Malta a Dejf, k tomu (skoro) nikdo novej, nějak nám to stagnuje... Kampak se plánuje příští sraz? A na kdy? Já za sebe musím bohužel konstatovat, že začátek září je pro rodinku se školou povinnýma ratolestma dost nešťastně zvolenej termín, samý starosti se školou, nový rozvrhy, nový učebnice, nákupy všeho možnýho i nemožnýho doporučenýho nebo vysloveně vyžadovanýho školou - jeden přes týden lítá jak hadr na klacku v práci a o víkendu po nákupech - nějaký setkávání holt musí jít stranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Zdravím pánové, pokud by to letos bylo a ja bych měl volno, tak bych se rád přidal. Samozdřejmě opět otázka kde by to taky bylo. Díky Paťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ani nevím, jestli se u Hanibalů naletošek něco chystá. Odhaduju ale, že pokud něco bude, tak zas až v září a nejspíš někde na jih nebo západ od Prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No ja uz dostal email budu citovat členové a příznivci RoomsterClub.com, tímto bychom Vám chtěli představit novinky očekávané v roce 2015. V první řadě jsme se rozhodli náš malý klub zoficiálnit, tedy se stát oficiálním občanským sdružením registrovaným na ministerstvu financí, aby bylo jednodušší pro nás získat sponzorské dary a možnost se zviditelnit v médiích. Dále pro vás připravujeme již 3. víkendový sraz tentokrát v Mladé Boleslavi v termínu 4.-6. 9. 2015. Bude to oficiálně již 7. sraz RoomsterClub.com Vzhledem k počínajícímu roku bych Vás opět chtěl požádat o dobrovolný příspěvek na provoz webu a chodu klubu. za RoomsterClub.com Pavel "Kani" Hanibal jednatel, administrátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 jasan, dokonce to šlo 2x mailem, páč poprvé byl špatně datum, takže letos zase v Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Aha, tak já žádnej takovej newsletter nedostal, aspoň o tom nevím, budu muset juknout do spamu, jestli mi nespadnul tam... ASPIRE, můžeš mi dát datum, kdy to Kani posílal? EDIT: - je to jasný, byl ve spam-koši... Asi zase budu muset někomu pořádně vyprat žrádlo, aby mi do spamu padaly jen ty maily, který OPRAVDU NECHCI ČÍST a ne ty, o kterejch si něco sám usoudí nějakej bot... Nj, takže zase bohužel začátek zářijce, čili uvidíme, řekl slepej... Editováno: 17. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 8.2 ale uz ho asi nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.