Září 22, 201410 r Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)Jak to vypadá se čtvrtečním obědem? Díval jsem se k Mokrošům na web a od září je ta hodspoda otevřená jenom pátek-neděle.
Září 22, 201410 r Ouuu tak to jsi mě zaskočil když to tma mají napsané tak to bude asi pravda :-) Čili takže si můžem naplánovat oběd sami ve čtvrtek jinde :-) Nějaký návrh ? Jinak paní z kempu napsala ať při příjezdu přes druhý kemp jsme velmi opatrní pač se tam pasou slepičky prej :-)
Září 22, 201410 r Skus tam zavolat, oni ty stránky nemají zas nějak extra aktualizované. Ve čtvrtek klidně můžem zajet třeba do Oázy, je to na druhé straně hráze.
Září 22, 201410 r Tak zajdem do oázy ne ? Aspon kouknem jake to tam je :-) a v sobotu obed je u Mokrošů jak jsem psal už dávno obědnanej :-)
Září 22, 201410 r Já jedu, Brno-Vyškov-Kroměříž pak sjezd u Hulína na Holešov, přes Holešov do Bystřice pod Hostýnem a pak do těch stoupáků a zatáček (tam prověříte brzdy a podvozek) na vrcholu projedete kolem skiareálu Troják a pak už se jede dolů a vyjede se v Ratiboři. Za Ratiboří se najede na hlavní tah VelMez Vsetín a za chvílu ste v Bystřičce. Štěpane na ty Hranice a Valmez je to delší, ale jinak se tam jede pěkně, od Olomóca je v podstatě nová dálnica. A Zlín jak říká Bára... Oáza vypadá pěkně, Ghost jsou tam dokonce ubytovaní tak jim to otestujem. A v pátek pudem taky na oběd nebo si něco ugrilujem? Na slepice si dám pozor, dojedu čt kolem 12-13 hod. Upraveno Září 22, 201410 r od Tarantulas
Září 22, 201410 r Okey okey :-) Filipe (Taran.) v půl 1 vyrazíme na to jídlo jdes s náma ? v ten pátek hele newim ale asi jo na gril něco
Září 22, 201410 r Ahoj, do kdy musí být příjezd do campu než se zavře brána? do 20h? Vyrážíme v pátek až po práci. :-( Jste nějak domluvený na gril? Nebo budeme na jídlo chodit jen do restaurace?
Září 22, 201410 r Krtek:Když tak ti někdo z nás skočí otevrit Tarant.:ja prave tu cestu kolem Hranic znám úplně naspamet, jelikož tudy jezdim celkem často na Slovensko, proto i chápu ze mi to navi upřednostňuje, je to v pohodě cesta a asi ji i zvolíme, bude to nejpohodlnejsi a asi i nejrychlejší,kód když to znám. A jak je to s grilem a dřevem me takybzajima Upraveno Září 22, 201410 r od Doktorone
Září 22, 201410 r Sorry za double post,napsalo to ze chyba,tak jsem to dal znova a najednou dvakrát,no klasika. Upraveno Září 22, 201410 r od Doktorone
Září 22, 201410 r Autor chlapci dřevo doporučuju koupit někde po cestě.Nespoléhat že tam bude.Jinak griluje se a opéká každý večer.Myslím,že už tu někdo psal kdo všechno bere grill a kdo přístřešek popřípadě židli.Jinak v nepřízni počasí je tam jak to nazvat klubovna nebo posezení uvnitř takže počasí nás nezaskočí. to Krtek: Luky kemp je jen náš a neboj že by ses tam nedostal.Brána se na večer zavírá což autům jen prospěje. Jinak na víkend hlásí babí léto tak snad to bude cajk.
Září 22, 201410 r Jen takový dotázek ? Berou tam platební karty nebo lepší s sebou hotovost ?(Nerad ji vozim s sebou ) :/
Září 22, 201410 r Hahaha. Vem hotovost, posledne jsem tam s kartou nikde (ani v restauraci) nepochodil.
Září 22, 201410 r O Myčce v okolí nevím nic :-) Ale nad kempem je přehrada jak se protrhne hráz auta budou dokonale umyté :-) hehe :-D A jak už tu kluci psali všude hotovost jen hotovost :-)
Září 22, 201410 r Myslím že posledně tam i nějakej gril byl, celkem velkej. Jinak já gril nemám, ale mám dost uhlí tak to vemu!
Září 22, 201410 r Jop je tam gril ale ten tam byl minule takovej fajnej..Snad tam bude jeste ale nikdy nevíš
Září 22, 201410 r Štěpáne, myčka je ve Valmezu na Shellce, kolem ní i pojedeš je u kruháču, ale je tam jen kartáčová. Pak je na Rožnovské na Benzině, je tam kartáčová a pak i box s wapkou. Je to už malinko zajížďka, ale nic hroznýho. http://www.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=17.9799953&y=49.4770658&z=13&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9pEmkxU1bwiYJ3Vx&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn Upraveno Září 22, 201410 r od Tarantulas
Září 22, 201410 r Super,shellky maj povětšinou ty mekceny kartáče, takovvj MOP, takže to se zastavim tam,díky. Chtěl jsem to pobrouzdat pres mapy,ale az u PC,na mobilu to není tak pohodlný. A vzhledem k tomu jak je venku jsou v chatkach nějaký kaminka či se budem hrát pouze vnitřně.
Září 22, 201410 r Tak naštěstí nejede malá, to bych jinak primotop bral,takhle na to seru a radši se pořádně prohreju vnitřně.
Září 22, 201410 r Zkusím někde sehnat brikety, ale nic nezaručuju (lídl, penny a dneska jsem byl v Bille) a nikde je nemaj :-( . Děda dělá v horčičářně, tak vezmu několik druhů hořtic :-D :-D abych se revanžoval.
Září 22, 201410 r Autor ty jo tak to jsem zvědavý.Někdo kdo dělá hořčici tak takové povolání jsme tam ještě neměli.Super.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.