havrosh Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ahojte, mam Octavku 1.4TSI z 20.9.2012 a planovanou servisku do 20.09.2014 nebo dle ukazatele. Najeto mam 8.200km Dneska me auto piplo ze sezviska za 17.500km nebo 19dni. Je to normalni, ze je to drive jak planovano nebo to znaci nejaky problem? havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 je to v poriadku ... ....tie 2roky/30tkm (QG1) sú maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Diky. 2 roky jo, ale to bude az za 4mesice. Nechci daval LL, takze bych chtel prejit na 15tkm/rok interval. Moc soukr octavkou nenajezdim (jsem dostal sluzebni 2mesice po koupi soukrome), takze davat LL se me zda zbytecne a podle zjisteni, lepsi olej vymenit vycekrat, nez se spolehat na LL havrosh Editováno: 28. Květen 2014, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Jeste si k tomu oleji zkusim procist nejaky prispevky. no je ich tu neúrekom....to mi ver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Olejových vláken je tady dost, tak bych prosil to zde neřešit - ať to nemusím mazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Javor, Jasan. Chtel jsem jen potrvrdit zjisteni ze LL je sracka a prejit na pevny interval 15t/rok je pro motor lepsi. Osobne ani LL nevyuziju pri najezdu 5tkm rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 A to jezdíš nějaké kratší trasy, že tě to posílá vlastně celkem předčasně na servis? Jinak já jsem LL opustil a jedu na 15 tkm výměny (což najedu právě za rok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 me to zase piplo servis nevim proc ale při 30000 ale od prodeje je rozdil 2 mesice pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 A to jezdíš nějaké kratší trasy, že tě to posílá vlastně celkem předčasně na servis? Jinak já jsem LL opustil a jedu na 15 tkm výměny (což najedu právě za rok). Jo, 3x tydne 4km do kancelare, tam necham auto v garazi a jedu sluzebnim. Takze asi to je ten duvod, proc me posila drive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 tak to je presne ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Skvele, to jsem rad, ze se vysvetlil duvod. Zacal jsem mit obavu ze se neco pokazilo a proto me to posila na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.