Přejít na obsah

Diagnostika střední čechy

zed1000

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Scháním nějakého machra na diagnostiku v okolí střední čechy.Mám problém s výkonem motoru.Zdá se mi,že málo táhne jednou turbo zabere pak zase ne.Hadičky nové regulace turba nová baňka reguluje turbo vyčištěné vypadá ok.Ventil ovládání turba vyměněn.Vagu nerozumím jediná chyba občas vyskočí 16485 - váha vzduchu. EGR mám zaslepen,hadice jsem zkontroloval i tandemové čerpadlo fakt už jsem v koncích s nápady a pomoc bych uvítal.Jinak motor 1.9TDI 96kw najeto 300.Chyba se objevila ze dne na den večer příjezd v pohodě ráno už bez výkonu.Jo a palivový filtr nový.Auto nekouří zvuk i chod motoru v normálu hadice sání  při náběhu turba tvrdnou.Předem díky

Editováno: , autor: zed1000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

témat na ztrátu výkonu je tady asi milion, tak si nemusel hned zakládat další, a pokud ti diagnostika píše vadnou váhu vzduchu, tak to bude asi ten problém proč to občas jede občas ne, nejspíš ti odchází, možná bude stačit pročistit, ale lepší bude asi nová, samo že při logu za jízdy zjistíš nejlíp jak ti funguje, zkus třeba motorpower, maj válcovou brzdu, takže ti to tam proměří a řekne kolik ti dává váha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...