Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

JO JO koupil jsem si tam tu Nano impregnaci na sklo a použil jsem ji i na plasty a je to paráda nic nečistím jedna lahvička mi vystačila na celé auto (veškeré okna + panorama +přední a zadní světla. :kol-47:

na zadních světla se také chytá hmyz? :-)

když couváš v palbě tak asi jo...... :kol-47:

Já o žádným hmyzu nemluvil. :kol-32:

Voda a šampón. Podstatné je dobre namočiť. 

voda a šampon stačí i na hmyz... kvůli tomu nemusíš kupovat impregnaci. Spíš by mě zajímalo, když to fláknu na přední sklo, jestli to nesmeju vodou do ostřikovačů...?

Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc. :kol-26:

• Autor

Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc. :kol-26:

Máš to mít. :kol-47:

to milan1570 - nemas na stranke stare produkty? lebo pokial som dobre videl, isokor robi slovenska firma, kde som vcera volal a uz robia jednotny produkt IsoKor Metal Profi, ktory je aj na kovy aj na plasty a je tam uz vyssia cena...

vid - http://www.e-nanoshop.sk/sk/13-isokor-metal-na-kov-a-laky

inac tu impregnaciu od nich uz tiez dlhsie pouzivam, najprv som mal IsoKor Lotos na latky a kozu, potom som zobral aj G-NANO Antifog proti zahmlievaniu a IsoKor Glass na sklo auta (len som ho este neaplikoval, pretoze ked som daval poistit celne sklo v Hornete, tak mi tam nejaku podobnu latku naniesli a zatial funguje).

• Autor

Stránky jsou aktualizované. Je IsoKor Metal nebo IsoKor Plastic. Ceny jsou nastaveny co nejniže, ono to ani dnes jinak nejde :kol-32:

No podla vyrobcu uz koncia s vyrobou tychto dvoch a spojili to do jednoho produktu IsoKor Metal Profi (mam to priamo od neho). A cena za 25ml balenie Metal Profi je 16,50€.

Asi se jim nevyplatí dělat víc druhů lahviček na jednu "nanovodičku" :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.