Publikováno Červen 15, 201411 r Chci Vám poradit dobrou vychytávku na čistá světla. Žádný nalepený hmyz. Stačí opláchnout vodou a je hotovo. Použil jsem i na kapotu, nárazník a rámečky. Přední sklo už jsem dělal před rokem. http://www.amila.cz/impregnace-na-kov-a-plast#!/impregnace-na-kov-a-plast
Červen 15, 201411 r JO JO koupil jsem si tam tu Nano impregnaci na sklo a použil jsem ji i na plasty a je to paráda nic nečistím jedna lahvička mi vystačila na celé auto (veškeré okna + panorama +přední a zadní světla.
Červen 16, 201411 r voda a šampon stačí i na hmyz... kvůli tomu nemusíš kupovat impregnaci. Spíš by mě zajímalo, když to fláknu na přední sklo, jestli to nesmeju vodou do ostřikovačů...?
Červen 16, 201411 r Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc.
Červen 16, 201411 r Autor Nesmeješ to mám to asi půl roku akorát by to mohl Milan1570 prodávat o něco levnějc. Máš to mít.
Červen 17, 201411 r to milan1570 - nemas na stranke stare produkty? lebo pokial som dobre videl, isokor robi slovenska firma, kde som vcera volal a uz robia jednotny produkt IsoKor Metal Profi, ktory je aj na kovy aj na plasty a je tam uz vyssia cena... vid - http://www.e-nanoshop.sk/sk/13-isokor-metal-na-kov-a-laky inac tu impregnaciu od nich uz tiez dlhsie pouzivam, najprv som mal IsoKor Lotos na latky a kozu, potom som zobral aj G-NANO Antifog proti zahmlievaniu a IsoKor Glass na sklo auta (len som ho este neaplikoval, pretoze ked som daval poistit celne sklo v Hornete, tak mi tam nejaku podobnu latku naniesli a zatial funguje).
Červen 17, 201411 r Autor Stránky jsou aktualizované. Je IsoKor Metal nebo IsoKor Plastic. Ceny jsou nastaveny co nejniže, ono to ani dnes jinak nejde
Červen 17, 201411 r No podla vyrobcu uz koncia s vyrobou tychto dvoch a spojili to do jednoho produktu IsoKor Metal Profi (mam to priamo od neho). A cena za 25ml balenie Metal Profi je 16,50€.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.