Publikováno Červen 16, 201411 r Ahojte. Nemate niekto nejake rady/tipy/navod na vymenu tesniacich kruzkov na Fabii I.? Po vymene ventilov (ked preskocil rozvod a pokrivili sa ventily) bola vybrusena hlava, no odvtedy zerie fabia vela oleja. jedna zo sviecok bola uplne cierna, a tak mojmu ocovi este napadlo vymenit tesniace kruzky (kedze to je dost casta rada). Viete ako je najlepsie/najjednoduchsie ich vymenit? Treba vybrat uplne motor? Akekolvek rady by mi pomohli. Vdaka.
Červen 16, 201411 r Autor Ahoj. Dik za info. Mas aj pripadne nejaky obsirnejsi popis ako si to robil? Priznam sa, pisem sem len na zaidost mojho otca, a tak aby som mu to nejak pretlmocil. Vdaka.
Červen 16, 201411 r Nemůže to být něco jiného, když je to po srážce pístu s ventily? Že by se při tom poškodily kroužky se mi moc nezdá. Třeba prasklý píst?
Červen 16, 201411 r Autor piesty boli vymenene, bola taktiez vybrusena hlava no odvtedy zerie olej (pol litra co 100km). Udajne po vybruse su tam vyssie tlaky a ten olej pretlaca. Minimalne jedna zo sviecok aj bola cela cierna, a podla skusenosti na internete casto pomoze vymena prave tesniacich kruzkov.
Červen 16, 201411 r No jistě to je kroužkama. To nemyslíš vážně žes je neměnil. To že je hlava přerovnaná je v pořádku a jestli je jen přerovnaná,tak kompres se zdvihne minimálně.
Červen 16, 201411 r Já jsem pouze zgeneralkoval hlavu a s pistama jsme nic nedelaly. I ve škodovce nechají tak pisty neměni a auta jezdí dál.Tak mě to přijde že to akorát neudělaly pořádně odflákly.
Červen 16, 201411 r Ked sa urobi repas hlavy na HTP ktore ma nabehane viac ako 130tis. km. hrozi nadmerna spotreba oleja. Upraveno Červen 16, 201411 r od hubo44
Červenec 1, 201411 r Autor Tak vyzera to ze problem je nateraz vyrieseny. Chcel by som sa podakovat uzivatelovi tu z fora - motorar ktory na vymenu dodal zrepasovany polomotor. Doniesol osobne v Kosiciach, uplne bez problemov. Auto ma najazdene zatial par sto km, vysledok je vsak uz teraz markantny (pred vymenou to zralo az 0,5l/60km). Cize ak riesi nieco podobne, urcite odporucam tohto pana. Pomoze a budete spokojni! Vdaka vsetkym za pomoc a rady.
Říjen 25, 201410 r Pán Stomko, zaujal ma Váš príspevok. Kedže s najväčšou pravdepodobnosťou budem riešiť repas motora 1,2 htp AZQ, r.2003, prosím o poskytnutie bližšieho kontaktu na pána z Košíc, ktorý Vám pomohol vyriešiť problém. Ďakujem.
Listopad 5, 201410 r Autor Dobry den. Myslim ze mu mozete napisat PM tu na fore,kedze ja som ho priamo nekontaktoval,ale moj otec.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.