Červenec 25, 201411 r jj, Blava na naše 22,24 a Srbsko 21,98 no dnes ráno bouřka, ale upřímně mně to bylo jedno, měl jsem jiné starosti ... potřeboval jsem ze sebe dostat obsah svého žaludku, nejdříve včera (neúspěšně) a pak dnes až na druhý pokus a to až na radu své dcery a její kamarádky, že mám něco zobnout. A celý den jen ležím a teprve teď zavečer jsem něco zobl a udržel :-) takže do okruhu pro mně zakázaného přidávám ještě Mastiku Martine a to jsi brblal,že v Srbsku mají drahý plyn.Ta cena v Bratislavě je super.Včera jsem se vracel domů z cest a na té poslední benzince při výjezdu z Bratislavy též O.79E,ale po okrskách byla cena 0.69E.Jaká je cena v BG ?1.21Leva?Kolik by měl stát plyn v tech Malackách?
Červenec 25, 201411 r Autor V BG je 1,19-1,21, třeba na Lukoilce v Primorsku mají 1,19 ale na dálnici měli většinou 1,20. Nejlevnější v Srbsku co jsem viděl, bylo ještě před Bělehradem (cestou do BG) u čerpaček Niš Petrol, kde bylo tuším 84,60 Din. Pak jsem viděl na dálnici pod Bělehredem další Niš Petrol, ale tam už měli 89.90. V Malackách to bylo tak (dle natankuj.sk) 0,649 Jurki a 0.699 ta druhá (nová, hned u kruháče), ovšem jaká byla, je realita nevím páč Blava měla taky dle serveru 0,750 a realita byla 0,790.
Červenec 25, 201411 r V Malackách to bylo tak (dle natankuj.sk) 0,649 Jurki a 0.699 ta druhá (nová, hned u kruháče), ovšem jaká byla, je realita nevím pokúsim sa zistiť?
Červenec 25, 201411 r nie je problém takže aktuálne ceny LPG: SLOVNAFT → 0,709€ JURKI → 0,649€ TAM → 0,699€
Červenec 26, 201411 r Autor takže vidím, ti s cenou zůstali ... díky Libero, nazpět to vidím 100% na Malacky, ty bych měl stíhat určitě, když ne Jurki tak tu druhou 100%, páč Slovnaft na Lamači naproti OMV, nebude rozhodně odlišný od OMV, alespoň každý rok držel basu. Jinak, dnes jsme s maminou dali pauzu od vody, holky ovšem nevynechaly, holt musejí chytat bronz (to my na to tak nehrajeme ) a vyrazili na zámek na Ravadinovo. Mirku, musím ti dát za pravdu, těch 10 leva za vlez faaakt stojí. Byl jsem doslova ohromen, co se v té pusté krajině ukrývá za krásu. Od silnice se to zdá být normálka, ale ta zahrada je fákt pěkná. Trochu setřídím fotky a nahodím to sem. Pak jsme to ještě protáhli do Burgasu, tam jsme si dali v Carrefouru doslova kýbl kafe . Z fotky to není tak patrné, ale "hrnek" měl tak objemově dobrých 400ml
Červenec 26, 201411 r Autor do Ravadinova jsme jeli směrem z Primorska a vzhledem k tomu, že při příjezdu v pondělí jsme byli asi kvůli nehodě odkloněni, neuvědomili jsme si že existují dvě odbočky na Ravadinovo, jedna je společná s odbočkou na Sozopol a druhá je ve směru od Burgasu vzdálená od té první asi 0,5-1km. Pochopitelně, když jsme jeli od Primorska narazili jsme právě tady na tu, né tu lepší "sozíkovou". To jsme pochopili záhy, když po 50m končila asfaltka a začala jen prašná kamenitá cesta. To že ač po hrozné cestě, ale že jedeme správně, je vidět na druhém obrázku, kde už je zámek na pozadí. No v obci ta cesta vypadala asi nejhůř. Nakonec jsme se dotrmáceli na kýžené parkoviště.
Červenec 26, 201411 r Autor po zaplacení vlezného 10 Leva na hlavu (děti do 7 let zdarma) jsem se ponořili do útrob zahrady
Červenec 26, 201411 r Autor o tom že zámecký elektrikář, je odborník na slovo vzatý, není rozhodně pochyb
Červenec 26, 201411 r Autor je tam i spousta ropuch , jen si vybrat tu správnou a třeba z ní i bude krásný princ a ne to co mám doma
Červenec 26, 201411 r Autor no a nazpět, tentokráte již po správné silnici, jel před námi, co jel, přímo smetal koňský povoz
Červenec 26, 201411 r Autor no nám se to také moc líbilo a musím před Bulhray smeknout, když postavili něco takového od piky na pustém místě v kterém to stojí
Červenec 27, 201411 r Autor jinak platby za tankování v BG vycházely na 17,20 za litr. Vedro jako kráva, je 21:45 zdejšího času, sedím na balkoně v jen v boxerkách a potím se jak dveře od chlíva. Jinak včera proběhl na zkoušku oběd u Afrodity, jsme si i pochutnali, obsluha celkem OK, ale byli jsme tam sami. Dnes jsme to zopákli, jídlo hnus, obsluha jak psal Mirek za pět, byly obsazeny tři stoly včetně toho našeho, z celkových asi 15 a servírka byla těžká mimóza, objednané pití donesla až po dvojím upozornění .... teď večer jsme šli okolo a servírka z Afroditi zoufale vyhlížela zákazníky na ulici, hospoda zela prázdnotou ... nedivím se ... jako, těžký propadák tahle hospoda (a to měla kdysi dobrou reputaci). Jinak musím potvrdit i v této plné sezóně, velice málo lidí zde. Na hlavní třídě jsme se dříve prodírali davy večer, dnes tam krásně volně chodíme. Čechů auty je tu poskrovnu, ale to už pozorujeme tak dva tři roky zpět. Viděli jsme asi dvě Béčka, jedny Pardubáky, nějaké Hradečáky, jednu Prahu a jedny Ústečáky. Pár Slováků.
Červenec 27, 201411 r Autor jo jináč, zapomněl jsem napsat, poté co jsem v krátké době ztratil dvě víčka u rooma, koupil jsem si v Srbsku rovnou tři víčka za celých 57 Kč
Červenec 27, 201411 r Autor dnes, vzhledem k tomu, že měly sluneční pauzu tentokrát juniorky a že vstávaly až v 11hod. jsme snídani hákli a šli rovnou do výše zmiňované Afrodity na oběd. Abychom zabyli den pro změnu jim, zopákli jsme včerejší Burgas, tedy pro ně "šopování hadérek" . Takže opět to odsrala Plazza u letiště a cestou zpět pak ještě 2 roky nový centrum Mall. V Plazze, jsem si toho všiml až dnes, mají ve vrchním patře udělané takové šikovné skromné lanové centrum , fakt jsem čučákoval, zrovna tam dva tak desetiletí kluci lezli. Začínají mě ti Bulhaři udivovat čím dál více. Takže kdyby někdo chtěl a měl adrenalinové děti, je to tip, jak si třeba zkráítit čekání na šopující ženy . Pak ještě Mall, tam nic zajímavého pro mě nebylo, tak snad jen, když jsme odjížděli a napojovali se na hlavní, tak jsme natrefili zrovna na čerstvou nehodu, kdy čtyřkový golf jel z vedlejší a nedotočil napojení, (musel jet jak hovado), a vzal to pěkně prostředkem na ostrůvek, takže vana 100%, náprava a možná i převodovka šla do kytek. Kousek před Primorskem mi došel plyn, takže jsem při příjezdu hned nabral u místní Lukoilky plnou, až po víčko, tedy nějakých 50,45 litrů . Zde mě pobavil čerpadlář, když přišel, přede mnou stála černá Audi A7, dva laufy vzadu a tankoval taky plnou, a povídá když mrknul na prdel na označení HTP a ptá se Nitro ? A já mu se smíchem povídám "Nět, možno tuk" a ukazuji na audinu. Tak to pokýval uznale hlavou, pak jsme se ještě jednou na sebe podívali a to když Bulhar Audinu natočil, ten nádherný zvuk šesti nebo osmiválce, prostě radost poslouchat, když odjížděl, jak to krásně bublalo . Chtěl jsem je vzít ještě na samotný jih Bulharska k tureckým hranicím, že tam ještě nebyli (loni jsem tam byl s polovic sami), ale nechtěly, takže jsem zapíchl Čendu u Zdravka (mimochodem zdejší Slováci Košičáci ze Santa Féčkem mi mezitím zabrali lukrativní místo pod fíkovníkem) a vyrazili na pivo a pak ještě do Levtěri na zákusek a kávu, když máme to výročí s tou maminou dneska (už 23 let spolu táhnem tu káru )
Červenec 28, 201411 r Pěkně Maltíku.Kde je to nákupní centrum Mall?Minulí rok jsme nebyli tak nevím.Jak máš velkou nádrž že se ti vleze 51litrů lpg do Romíku?
Červenec 28, 201411 r Autor Nákupní centrum Mall je po pravé straně, když pojedeš od Sofie směr Primorsko a je to až za oběma kruháčema a sjíždíš už z kopce dolů, je tam nová udělaná světelná křižovatka, jinak je to i značeno na středových sloupech veřejného osvětlení takovými tabulkami, na kterých jsou mořští koníci a na některém z nich je občas napsáno Mall a šipka. Nádrž mám 51l, ale nemám hrkací mulťák, takže akorát klapne a když potřebuji (jak říkal plynař) může se natlačit co čerpadlo utlačí, což je na takových cestách skoro pořád
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.