Říjen 31, 201410 r Kolegova nova RS TDI my2015Ja mam podla vinka tiez my2015 (vyrobene v 27. kalendarnom tyzdni), tak tomu nerozumiem... Asi si to vypytam domontovat pri prvom servise. Upraveno Říjen 31, 201410 r od PistaTT
Leden 7, 201510 r kolega bol v autorizovanom servise a vraj je aktualne zvolavacka na oplechovanie RJ. v servise mu povedali, ze do konca januara to musia spravit...
Leden 7, 201510 r preto, že to niekomu vo výrobe zabudli dať, alebo preto, že hrozí poškodenie káblov tým plechom ? mám alarm z výroby, plech nemám, tu nič nepíše http://www.skoda-auto.sk/servis/zvolavacia-akcia ani erwin nič nehovoril, keď som tam niečo obzeral pred sviatkami Upraveno Leden 7, 201510 r od peter.s
Leden 7, 201510 r pocitam, ze preto, ze to tam zabudli dat. mne to na tej stranke tiez nic nenapise, no kolega ma auto o mesiac starsie, okrem farby ide o identicku konfiguraciu... na druhej strane v tom maju trochu bordel. ked som sa minule zastavil v servise pre doliatie oleja a chladiacej kvapaliny (lebo z vyroby idu auta s minimalnymi mnozstvami kvapalin), tak mi prijimaci technik hovori, ze sa ma tyka zvolavacka - emblem RS na volante... a ten som tam mal uz od vyroby... tak mi ho vymenili za novy
Leden 7, 201510 r Ona to totiž nemusí být Svolávací akce, ta je totiž často zaměňována za Dílenskou servisní akci a to je trochu něco jiného. Upraveno Leden 7, 201510 r od Pawouk
Březen 11, 20187 r nevíte někdo kde má O3 umístěnou originál sirénu na alarm? dodělávám si GPS/GSMku a potřebuji ji s ní propojit.. díky za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.