Publikováno Červenec 30, 201411 r Ahojte, Pridávam sa ... v garáži je nový Roomster 1.2 TSI 77kW, 5 st. skladovka vo verzii SPORT, biela candy s čiernou strechou Naviac (štandard verzie SPORT poznáte, nie?): climatronic, bočné lišty, lakťová opierka, predĺžená záruka 4 r./60 000 km, kontrola tlaku v pneu, neplnohodnotná rezerva plech Dokúpené a domontované dodatočne: bezpečnostné skrutky kolies, prahové lišty dverí čierne, prahová lišta kufra, zásterky predné a zadné, textilné koberce, sklopný zadný stolík, gumená rohož v kufri, priečniky THULE, interiérový držiak bicyklov, siete v kufri V porovnaní s predchádzajúcim autom (Orlando) mi chýba: ovládanie rádia na volante, elektrika v zadných dverách Zatiaľ všetko OK, po prvých 1500 km priemer 6,8l, ženy sú vytešené a že vraj, prečo sme si Roomstra nekúpili po druhej Fábii ... no, po boji viem byť generálom aj ja ... Foto zatiaľ mobilové z predajne ... Peter Upraveno Červenec 31, 201411 r od peterv
Červenec 30, 201411 r krásná barevná kombinace, dobrý motor, dobrá výbava. Moc se mi to líbí. Ať slouží ke spokojenosti.
Červenec 30, 201411 r Krasny kousek tak at dobre slouzi. Jo jo roomster na to nevypada ,ale jak si ho pak nekdo koupi tak je velmi spokojen. A chtelo by to vice foto
Červenec 30, 201411 r Pekný Room, chválím dobrý výběr . Ať ti dobře slouží a dělá jen radost Za více fotek se také přimlouvám
Červenec 30, 201411 r zatim ze zadu supr :-) tezce zavidim tu bilou na tu jsem uchyl :-) hlavne hodne stastnych KM :-) jinak taky patrim mezi ty co hanili nejdriv rooma a pak si ho poridili a jsou spokojeni :-)
Červenec 31, 201411 r Hezkej kousek perfektni vybava. A co to je na tom tunelu vzadu ? Asi jsem pochopil aby se to neposlapalo to je orginal nebo nejaka domaci vyroba ?
Červenec 31, 201411 r Autor Ďakujem, je to univerzálny podlahový koberec stredového tunela, orezaný tak aby tam ako tak pasoval, mohol by byť čiernejší
Červenec 31, 201411 r No to urcite cernejsi nebo tmavsi by byl urcite lepsi. Jinak to ridicove sedadlo uz je pekne okapane dite asi ma radost v roomstru jezdit jak tam pekne řádí.
Červenec 31, 201411 r Autor Dcéra má zaujímavý spôsob sadania do sedačky, sadne si na kraj, oprie sa nohami o moje sedadlo a zatlačí sa dozadu ...
Červenec 31, 201411 r Autor To je z Felicie? Tam jsem měl originál na střední tunel. V obchode mi povedali, že je to univerzál ... tak som z toho urobil originál
Červenec 31, 201411 r Jo, teď se dívám na starou fotku a má to tam trochu jiný design. Jen je škoda, že nedělají orginál i pro novější modely. Anebo jsem to tedy nikdy neviděl.
Červenec 31, 201411 r Ano je to skoda ze se to nedela prave vim ze v felicii to bylo ale u novych aut jsem to jeste nevidel. Pockej az dcera bude vetsi to bude i s masazi zad
Červenec 31, 201411 r Autor Najlepšie by bolo, keby žiadny stredový tunel nebol ... hádam to raz konštruktéri vyriešia Dcéra mi chrbát masírovať nebude, prehodím jej sedačku na druhú stranu
Červenec 31, 201411 r Najlepšie by bolo, keby žiadny stredový tunel nebol ... hádam to raz konštruktéri vyriešia .... Neexistence středovýho tunelu by byla podmíněná existencí jinýho nosnýho prvku zajišťujícího podélnou tuhost karosérie - neboli NĚKDE JINDE bys musel mít cosi jako RÁM, kterej by pohlcoval ty samý síly, který pohlcuje tunel v samonosným skeletu. Neboli by to znamenalo návrat do doby, kdy se auto skládalo ze samostatnýho nosnýho rámu a z dalších, na něj navěšenejch komponentů - motoru, sedaček, náprav, karosérie... Ameriky tak jsou dělaný zhruba do konce 70. let, v Evropě se samonosný kastle rozšířily o pár desítek ročků dřív. Důvodem byla hlavně váha, Amíkům s jejich "vé-osmama" o objemu pět i víc litrů na nějakým tom metráku mrtvý váhy nezáleželo, zatímco Evropa, která už před WW II v podstatě začínala směřovat k dnešnímu extrémnímu down-sizingu, se potýkala s váhou víceméně furt... Proto taky Evropa vyvinula samonosnou kastli a do ní začala montovat zbytek částí pohonu i interiéru... A tam bohužel, tunel tvoří jednu z nejpodstatnějších nosnejch částí.
Srpen 2, 201411 r Autor Dnes sme s bratom chceli surfovať, našťastie sme mali aj bedminton - nefúkalo
Srpen 2, 201411 r aha, východňar pekné tutútko, veľa šťastných km prajem len nemáš tie surfy a podobne moc vzadu?
Srpen 2, 201411 r Autor To nechápeš, to má místo spoileru = přítlačnýho křídla.... tak tak, dobre ma pritláča
Srpen 5, 201411 r Jo vyhřívání je v zimě super.. Během půl minutky zadek a záda v teple... Když se tak dívám na fotky tvého interiéru, neplánuješ dát "sportovní" pedály, jsou chromované a myslím si, že by to vypadalo v tvém autě moc dobře..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.