Aleš Veigend Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Ahoj, konečně se dostávám k realizaci. Dokázal by někdo popsat přesně kam z páček se musí natáhnout kabely a jaké potřebuji dutinky? Schéma mám, jen z toho není patrná poloha konektorů a typ dutinek :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Mohu poprosit někoho fundovaného jak dodělat do rapida 2013 palubní PC? Mně vůbec nenapadlo že existují auta která to nemají. A teď to samozřejmě chci že jo :-) klidně krok za krokem pro hloupý a co vše potřebuji. Děkuji všem předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 To je čo za RAPID? Hádam nie ten za socializmu? Lebo ja som ešte RAPID 2013 nevidel bez PC? Čo má potom v budíkoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Je to 2013, ukazuje to jen TRIP a na páčce nejsou tlačítka. MNě vůbec nenapadlo že to neumí spotřebu a dojezd, což by mi stačilo. Jen teplotu, TRIP a rychlost to ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Musis vyresit cim chces ovladat PC, pres packu nebo volant MF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Co bude snazší, asi koupit páčku že? PAk asi nějakou podvolantovou řj nebo co, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 @Nememet packa by byla levna. Volat by byl fajn bo mohl bys ovladat radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 A mohu poprosit co koupit a jak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 (editace) @Nememet Musis kupit packu pro Rapid. Muze byt i sada tempomatu jestli cena bude rozumna. Ale packa musi umit pc. Ja to mel delane na dvojkovou fabie FL. To by bylo mene a vice stejne s Rapidkou pred FL. Ja jsem koupil sadu tempomatu s palubnim pocitacem. V sade byla packa (smerovky a sterace - to je jako jedno) jednotka kabelaz. Kupil jsem to proto bo jsem chtel dodelat maxika. Nejprve dodelal jsem tempomat potom palubni. Takze packy mam dobre vyuzite. Muzes kupit packu k rapidky s tempomatem a pc ale nepripojit tempomatu. V budoucnosti tempomat vzdycky jde dodelat jestli budes potrebovat toto vec. Editováno: 4. Únor 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 1. Packa s PC, tempomatem a zadnim steracem 2. packa s pc , tempomatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Moc díky, koupím páčku a pak je potřeba ještě něco vyměnit, nebo upravit? Tady jsem našel nějaké postupy, ale nějak si z toho neumím poradit. Halvně jsem se ještě dočetl že je potřeba jiná řj a překodovat. To poslední asi bude problém největší. Mám pouze BT OBDII bez softu, a stejně asi nevím co udělat přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Musis kontrolovat budiky, ci umi MFA. Podivej na RJ. Musi mit vyssi cislo dilu. Priklad 6R0 937 087. Kodovani MFA je nutne. MFA = palubni pocitac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Takže ještě tohle https://allegro.pl/oferta/vw-polo-6r0-modul-sterownik-komfortu-6r0937087b-10131809450 a pak někoho kdo mi to nakóduje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 (editace) Čím vyšší číslo a index BCM koupíš, tím líp. Ideálně 6R0 937 087M nebo další vyšší písmena. Výměna BCM není sranda, pokud nemáš správné nástroje a neumíš to, myšleno to kódování. To bych fakt přenechal raději odborníkům. A myslím, že téma o výměně budíků a dodělání volantu s MFA tu už někde je. https://forum.skodahome.cz/topic/126414-multifunkční-volant-škoda-rapid-zapojení-kabeláž/ https://forum.skodahome.cz/topic/129396-zapnutí-palubního-počítače/ Editováno: 4. Únor 2021, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Paráda díky, moc, a jestli mohu ještě pro blbečka, kde kupujete ty řj? Nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Dodělával jsem na rapide 2013 Active (ve výbavě jen klima, blues radio, mlhovky a přední el. okna) a stačilo jen vyměnit páčky pod volantem a nakodovat v budíkách... To kodování jsem si udělal dopředu abych si ověřil že to bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Že by byly u ACTIVE natažené ty tři potřebné dráty od konektoru pro tlačítka na pravé stěračové páčce do konektoru v budících, ačkoliv to obecně Škodovka nedělá, že by nepotřebné dráty do svazků dávala? To bych se divil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 @Nememet našel jsem Pečko za dobrou cenu 6R0 937 087P Při kupovani použité jednotky musiš mit pozor. Prodejci musi dat účet nebo fakturu koupeni. Účet Tebe hrani, v připadě dilu z špatného zdroju np. kradene. Nektere ŠA ptaji se odkud mate tento použitý díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 před 3 hodinami, miklisek napsal: Že by byly u ACTIVE natažené ty tři potřebné dráty od konektoru pro tlačítka na pravé stěračové páčce do konektoru v budících, ačkoliv to obecně Škodovka nedělá, že by nepotřebné dráty do svazků dávala? To bych se divil. také jsem se divil, sháněl piny atd... a nakonec to fungovalo kus za kus 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Tak určitě vyzkouším , asi napřed vezmu ty páčky. Jen mám problém že to nezasílají do čr, a z druhého konci čr se mi tam moc jet nechce. Někomu to normálně pošle? Že bych se zkusil domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 (editace) @Nememet Nasel jsem tohle z CR - Packy Editováno: 6. Únor 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Koupím tyhle tady, jen se zeptám, je potřeba ještě měnit budíky? Mám ty bez toho chrom rámečku a bez budíků na teplotu vody a stav nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Nejjednodušší je zkusit dokodovat PP do stávajících budíků a uvidíš, zda poběží... A páčky jsem objednával z Mihocar - něco jako tady: https://www.mihocar.cz/prepinace-lukas-skoda-rapid-5ja-6ra953521e/d-126748 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nememet Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 to zní rozumně, napřed zkusit nakodovat. Ale jak caristou to asi nepůjde. funkční obdii s elm 1,5 mám, ale čím a jak nakodovat. klidně odkaz jestli je to tu, ale nenašel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 (editace) 1 godzinę temu, Nememet napisał: Koupím tyhle tady, jen se zeptám, je potřeba ještě měnit budíky? Mám ty bez toho chrom rámečku a bez budíků na teplotu vody a stav nádrže. Obvykle jde nakodovat MFD. Jake mas cislo budiku? Nevim ci carista to zvladne. Dobre by bylo abys mel k teho vcds nebo vcp nebo obdeleven. Editováno: 6. Únor 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.