Mirous1 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Zdravím, číslo chyby ve Vagu 18047 - snímač 1/2 polohy pedalu plynu - neverohodný signál (G79/G185) ,závada se objevuje pokaždém nastartování a to i po výměně plynového pedálu a po kontrole konektorů,v infu jsem dodrzel postup,poslední možnost je že by mohl být vypálený vstup do ŘJ ale to by se projevovalo pořád a ne cca po 20km nemyslíte? budu rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirous1 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 nikdo nic neporadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirous1 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 zdravímm tak mám další poznatek dnes proběhla výměna řídící jednotky motoru jako poslední možné podle příručky.každopádně stále beze změny stálé škubání ztráta výkonu vysokká spotřeba a padá do nouzáku pod číslem 18047 1/2 poloha plynového pedálu. spojil jsem se i s techniky ze škoda servisu a ty tvrdí že by to mohl způsobovat přeskočený rozvodový řemen. je někdo stejného názoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Pedál je nový nebo použitý? A je originál? Kabely si proměřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirous1 Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 první pedál byl od výroby druhý byl nový. každopádně jsem včera ješte jednou menil pro jistotu do tretice a zatím se zdá být vše vpořádku. Jen mě zaráží že mohly oba takhle odejít . zřejmě se vypalilo něco v té elektronice plynu ale co to způsobuje to je ted má otázka. kkkabely jsou okey zadnej prcanec ani prodřeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambino12 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) ahoj prosím o radu odpojil se mi tento zlutej drat co vede od rele 53 a nevím kam ho mám zapojit,od te doby mi nereaguje na seslapnuti pedalu plynu Editováno: 14. Duben 2016, autor: bambino12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milapopik Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 dorý den mám stejný problém jako vy před léty , na něco jste přišel nebo vyřešil děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terka01 Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna Ahoj, asi před týdnem mi začal zlobit plynový pedál. Do půlky sešlápnutí funguje a auto jede, ale od druhé půlky sešlápnutí pedál vůbec nereaguje a auto jede pořád, jako by se šlapalo jen do půlky. Nevíte čím to muže být? Plynové lanko, nebo koupit nový pedál? Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna Lanko? To máš Š120? Nemá náhodou O1\F1 eletronickej plyn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terka01 Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna @Luďa asi jo😂 prostě myslím pedál, kterým se přidává plyn mám Octavii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.