Srpen 6, 201411 r Zdravím, číslo chyby ve Vagu 18047 - snímač 1/2 polohy pedalu plynu - neverohodný signál (G79/G185) ,závada se objevuje pokaždém nastartování a to i po výměně plynového pedálu a po kontrole konektorů,v infu jsem dodrzel postup,poslední možnost je že by mohl být vypálený vstup do ŘJ ale to by se projevovalo pořád a ne cca po 20km nemyslíte? budu rád za každou radu
Srpen 19, 201411 r zdravímm tak mám další poznatek dnes proběhla výměna řídící jednotky motoru jako poslední možné podle příručky.každopádně stále beze změny stálé škubání ztráta výkonu vysokká spotřeba a padá do nouzáku pod číslem 18047 1/2 poloha plynového pedálu. spojil jsem se i s techniky ze škoda servisu a ty tvrdí že by to mohl způsobovat přeskočený rozvodový řemen. je někdo stejného názoru?
Srpen 20, 201411 r první pedál byl od výroby druhý byl nový. každopádně jsem včera ješte jednou menil pro jistotu do tretice a zatím se zdá být vše vpořádku. Jen mě zaráží že mohly oba takhle odejít . zřejmě se vypalilo něco v té elektronice plynu ale co to způsobuje to je ted má otázka. kkkabely jsou okey zadnej prcanec ani prodřeny
Duben 14, 20169 r ahoj prosím o radu odpojil se mi tento zlutej drat co vede od rele 53 a nevím kam ho mám zapojit,od te doby mi nereaguje na seslapnuti pedalu plynu Upraveno Duben 14, 20169 r od bambino12
Únor 12, 20205 r dorý den mám stejný problém jako vy před léty , na něco jste přišel nebo vyřešil děkuji
Leden 30, 20241 r Ahoj, asi před týdnem mi začal zlobit plynový pedál. Do půlky sešlápnutí funguje a auto jede, ale od druhé půlky sešlápnutí pedál vůbec nereaguje a auto jede pořád, jako by se šlapalo jen do půlky. Nevíte čím to muže být? Plynové lanko, nebo koupit nový pedál? Moc děkuji za odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.