ASPIRE Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No ja se naucil v autoskole od instruktora pokud vas nekdo bude oslonovat tak se hlavne nedivejte do tech svetel , ale divejte se do prave strany k sve krajnici a pred sebe a pak mate velkou sanci ze se nestretnete protoze nic neuvidite. Zatim tak vzdy jezdim a hlavne v desti dost ucine. S temi paky co to neumi ani sestelovat at maji jekoliv zarovky bohuzel nikdo nic neudela. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Vsak to otestujem , jinak vezmu z roboty ty philipsky ... Bojim se obsem ze to nijak nepoznam , posledni pulrok jezdim vecne jen po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Kdyby jste měli v robotě těch philipsek velkej nadbytek a všichni už jimi byli přežraní tak mi klidně jedny vem. Mám nenažraný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No jenže mě to přímo nutí (láká) se do toho podívat .. Vždy se podívám na to auto co proti mě jede už nějak reflexně .. a pak mám vypálené oči Nejlepší je když někdo jede zamnou a je jasně vidět jak levé světlo svítí úplně nahoru a pravé dolů.. nechápu jak tak můžou jezdit. Nedávno při cestě ze zlína jsem potkal jednoho experta který první jel jako šílený a předjížděl jako by tam dvojitá plná an nebyla a poté se v zatáčce málem bokem střetl s autem. Aby toho nebylo málo jak jsem na něj zablikal dálkovýma tak mě vybrzdil a jak jsem ho předjel když už se zase táhl jak smrad tak se mě začal lepit na prdel a ještě k tomu všemu mu svítilo jen pravé světlo, v levém nesvítila ani parkovačka a tak byl každou chvíli uprostřed silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Jozzi řekni mě cenu za kolik je prodáváš .. taky bych si vzal Editováno: 4. leden 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No mam odlozene tri sady , ono i sluzebak toho nejak moc zere (cti papirove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak jednu přiber pro mě a jednu pro spitfre a jednu si nech ..a odkládej další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No na dve bych mel vuziti a treti je pro sihr ale dneska.jsem obednal ty osramky takze dalsi za dva mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To je škoda Já se těšil že ušetřím pár kaček na žárovkách ale kdyby jsi měl navíc bral bych i osramky .. ale jedině NBU za lepší peníz jak je v obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Spit se taky těšil, ale naštěstí má zásoby, tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No jsem zvedavy kolik jich sezere fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ja som rozmyšlal že ked mi skapú tie čo tam sú od výroby tak si kúpim Osram Silverstar 2.0. Vydržia viac ako NBU a v svietivosti nieje až taký veľký rozdiel podľa mňa. A hlavne preto že nemám denné svietenie a svietim nonstop s hlavnými svetlami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No ja mam prave denni takze hlavni sviti jen kdyz musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 ještě tyto mě lákají, ale jsou na opačné straně spektra. Rozhodně by to mohla být zajímavá zkušenost. Ve verzi H3 zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Nad tim jsem premyslel do dalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Denní je parada, ono se to nezdá, ale těch žárovek se ušetří dost, nejsou zrovna levné. Ja viem. Snad sa raz dokopem k RS dennému Teda, ono to ani nie je len RS ale aj Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 A moja fll classic easy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ešte som uvažoval nad týmto (http://mtecsvietenie.sk/11-golden-style) do hmloviek. Čo je tam vlastne za typ žiarovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 U vás H8, u mňa na scoute HB4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Jo teď mě napadlo... před půl rokem jsem z tohoto inzerátu objednával žárovky. Domluva perfektní, levné poštovné, samotné žárovky jsou opravdu originál (nebo hodně dobrý padělek ) a dobře zabalené. Objednával jsem jich asi 8 a všechny bez problému. Takže jenom moje zkušenost, kdyby někdo potřeboval levně origo žárovky. Pro mě jako provozovatele všeho na H7 to není špatný kauf. (Bohužel však nelze nepochybovat o tom, že prodejce získal ty žárovky pokoutným způsobem.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 I když ne Osram ... http://www.obautodily.cz/eshop/halogenove-zarovky-ledky/dovoz-zarovky-halogenove/h7/halogenova-zarovka-12v-h7-55w-px26d-compass-bila-id:7964.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Ktery odvazny by to porovnaval ? Kluci spise poradte , nejbělejši , asi jako zuby zubaře ... Ktere ? Editováno: 7. leden 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Asi Cool Blue Intense. Ale farba pôjde na úkor svietivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Pyro tak to asi testnu to co mam akorat je prozatim nemam kam dat mam white vision, pryyyyze 4300k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.