mrazikxr Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 Me se stane ze kdyz je teplota cca po 18stupnu tak to rano toci cca 2s. Jinak vzdy hned. Dela to fakt vzdy jen rano. Ale kdyz sou vedra, tak ani rano ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Koukal jsem po nových žhavicích svíčkách jsou označeny SVICKA ZHAVICI S CIDLEM TLAKU, co je tím myšleno, s čidlem tlaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 (editace) Tak už s tím někdo pokročil? Mám stejný problém. Kessy startování Editováno: 28. Červenec 2018, autor: manousp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Jedinej pokrok je, že od té doby, co nejdříve žhavím a pak startuji, je po problému. Prostě nejdříve nevymáčknu spojku, jen stisknu tlačítko, ono to nažhaví, pak stisknu spojku a zmačknu tlačítko podruhé, motor nastartuje. To je asi jedinej pokrok :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 V 27. 3. 2018 na 19:43, vladoRS napsal: Tak som dal nahrat novy soft bol tam dost stary uvidime ci to pomoze. Ak by niekto potreboval napiste spravu poslem kontakt Zdravim, vies mi poslat kontakt na pana co ti to robil a kolko ta to stalo? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Volal som vcera do Skoda servisu a tam mi povedali, ze nahratie noveho softu mimo zaruku stoji 30€. Zda sa mi to malo. Riesil to niekto mimo zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Kde je problém? Pokud se ti to zdá málo, tak tam zajeď a nech to přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Ahojte, Ja to tiez stále riešim, mam motor CUNA, kessy, dsg. Servis zase nevyriešil nič, žiaden novy sw (ževraj žiaden taký neni???), ale nie som jediný, že takých prípadov majú viac a nevedia čo s nimi... Máte niekto verziu SW ktorá by to mala riešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Taky mi řekli, že žádný nový není, jen na dieslové RSa je. Nicméně problém u studeného motoru mám skoro pokaždé, pokud to neudělám nadvakrát, jak jsem psal výše. Pak problém nemám nikdy a startuje to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 No ja mam myslim ten isty motor ako je v RS - 135kW. Alebo sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 V 14. 8. 2018 na 13:42, michal2009 napsal: Kde je problém? Pokud se ti to zdá málo, tak tam zajeď a nech to přehrát. Ved prace ze sa mi to zda malo. Som tam objednany v pondelok, takze uvidim ci to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Dej vědět určitě i nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 No dnes prebehlo nahratie noveho softu tak cakam ci to spravi znova. Lenze motor ked je nahriaty tak mi to nespravilo alebo som to nepostrehol. Cena za nahratie 25€ v ŠA. Pockam nech motor vychladne alebo do rana a uvidime ci uz to bude ok. Napisem hned postrehy. Jedine co mozem zatial napisat tak zda sa mi ze motor bezi lepsie a tichsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 No dnes prebehlo nahratie noveho softu tak cakam ci to spravi znova. Lenze motor ked je nahriaty tak mi to nespravilo alebo som to nepostrehol. Cena za nahratie 25€ v ŠA. Pockam nech motor vychladne alebo do rana a uvidime ci uz to bude ok. Napisem hned postrehy. Jedine co mozem zatial napisat tak zda sa mi ze motor bezi lepsie a tichsie. Ahoj, aky mas presne motor a aky presne sw ti tam dali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 (editace) Motor mam 135kw cupa a neviem aky presne tam dali nebol som pri flashovani. Ale zatial bez problemov. Ide to konecne ako ma. Len mi povedali ze ihned vyskocila poziadavka na upgrade noveho softu, flashli ho a je po probleme. Editováno: 21. Srpen 2018, autor: oscar.xll 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Vdaka a kde ti to robili? Isiel by som tam ked uz maju tu skusenost. Mne povedali ze ziadny novy sw na moj CUNA motor neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Mám CUPA a po novém softu taky vše ok. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Aj mne povadali ze este o takom niecom nepoculi. S-Autoservis Humenne. Som z vychodu a tu som to mal najblizsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 CUPA je EURO 5. CUNA je EURO 6. Problém so štartom sa údajne vyskytuje na CUPA a 110kW diesloch - tam sa upgraduje soft. Na CUNA sa vraj tento problém nevyskytuje a nie je /resp. nebol v čase keď som sa o to zaujímal/ dostupný upgrade sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Ja mam tento problém na CUNA od nového auta, najprv sa prejavoval len pri teplom motore (typicky ked po dlhsej jazde napr dialnica, okresky...) zastavim na benzinke na kafe a po cca 15min idem štartovať... Točí točí točí a az po par sekundach chytí, niekedy nie a treba opakovat. Cca pred rokom to zacalo aj pri studených startoch. Naproti tomu start/stop funguje absolútne bez zavahania, bez rozdielu teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlada0016 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 (editace) a Editováno: 6. Září 2018, autor: Vlada0016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 16 minutami, Boco napsal: Ja mam tento problém na CUNA od nového auta, najprv sa prejavoval len pri teplom motore (typicky ked po dlhsej jazde napr dialnica, okresky...) zastavim na benzinke na kafe a po cca 15min idem štartovať... Točí točí točí a az po par sekundach chytí, niekedy nie a treba opakovat. Cca pred rokom to zacalo aj pri studených startoch. Naproti tomu start/stop funguje absolútne bez zavahania, bez rozdielu teploty. Já mám také motor CUNA a jakékoliv starty bez problémů. Zmáčknu, protočí se ručičky a nastartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Já mám 110 kW a dělá to už skoro furt, pokud startuji studený motor a nepoužiju ten double trik, jak říkám tomu startu s dvojím stiskem. Software na 110 kW prej neexistuje, jen na ty silnější verze. [emoji850] Servisy si s tím nevědí rady a ani prej v MB. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Clinte, zruš si tu dementní říkanku - tady opravdu nejsme v hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oscar.xll Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 Mam CUPA euro 5, a problem sa uz neprejavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.