Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 od toho tu jsme abychom louskali záhady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 tak jsem dnes odzkoušel na rovném ustáleném úseku při rychlosti 80 km/h opravdu režim eco oproti ostatním režimům znatelně víc za spodní polohou pedálu zrychluje.... ostatní režimy zrychlují lineárně, jen u eco je skokově - znatelně .... možná je to subjektivní pocit, neb na to jsem čekal, ale přepínala to moja a nedíval jsem se co dala za řežim a při třech pokusech jsem to poznal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Stejný poznatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Ano, dnes taky zkoušeno na cestě po dálnici... DSG si přitom hodně podřadí.... takže je to opravdu funkce = rychle pryč , mě to příjde dobré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 souhlas, takový malý KERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukander Vloženo 3. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Diky vsem za vyreseni problemu. Je to dobra vec, zacal jsem ted v modu ECO jezdit casto s tim, ze na predjeti to jen vzdy proslapnu. Vyjimkou byla jen ted o vikendu Barumka, kdy si tu kazdy frajer s 15 let starym BMW 2,5D dovoluje..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.