Přejít na obsah

čistota

tondas2

Doporučené příspěvky

No já osobně motor nemyju, předchozí majitel ho sice dle faktur nechával mýt pokaždé co byl na servisní prohlídce, ale už po půl roce ježdění jsem ho měl tak zasraný a uprášený, že je to na :ble

Když jsem ale viděl, že některé firmy ho myjou za horka a nepřikrývaj ani altík, tak jsem se rozhod ho už nemýt. Je tam hodně elektriky, a špína z nejvíc špinavých míst stejně asi mopc nesleze, tak jsem to do budoucna zavrh.

Ani u předchozích aut jsem motor nikdy nemyl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ale myslím, že arogantní seš Ty...kamínky zbytečně ničí pneu a zašpiněnej motor se může hůř chladit, nehledě na to, že pokud v tom je olej, tak to není samo sebou, drivere...každý se stará o auto jak umí

To já vždy auto radši prodám! když na něm nastanou starosti, které za mě nikdo nevyřeší!!! :p

Odkaz ke komentáři

Já myju motor normálně wapkou, ale jestli je špinavej i dole, to už neřeším, spíš mi jde o to, aby byl hezky čistej vršek, keterj je vidět... B)

jsem na tom podobně, teď je umytý poprvé po 90K km, jinak při výměnách otírám vše zvršku, kryt, baterku, nádobky, brejle ...

Odkaz ke komentáři

Jednou za čas je fakt dobrý to aspoň opláchnout - jakmile budeš muset šáhnout někam hlouběji, tak bys byl špinavej jak kominík :D Nehledě na to, že je to vizitka jak se o auti staráš....k čemu je nablejskanej plech,kdžy pak otevřeš kapotu a tam oranice ? ;)

k comu je dobre umyty motor?

exterier-kapotu chapem, interier chapem, ale motor?

Odkaz ke komentáři

Jednou za čas je fakt dobrý to aspoň opláchnout - jakmile budeš muset šáhnout někam hlouběji, tak bys byl špinavej jak kominík  :D  Nehledě na to, že je to vizitka jak se o auti staráš....k čemu je nablejskanej plech,kdžy pak otevřeš kapotu a tam oranice ?  ;)

To je pouze pro puntičkáře víš? :smich::smich::smich::p

Odkaz ke komentáři

Jednou za čas je fakt dobrý to aspoň opláchnout - jakmile budeš muset šáhnout někam hlouběji, tak bys byl špinavej jak kominík  :D   Nehledě na to, že je to vizitka jak se o auti staráš....k čemu je nablejskanej plech,kdžy pak otevřeš kapotu a tam oranice ?  ;)

To je pouze pro puntičkáře víš? :smich::smich::smich::p

to teda som, ale motor?... ved sa zaspini jednou cestou, to je akokeby som si umyval kazdy den topanky zospodu :disgust:

Odkaz ke komentáři

Neříkám že se musí lesknout..... :D To nejde...... a je jasný že když projedeš bahnem tak tam něco nachytáš..... ale fakt jedno za čas to stačí jen opláchnout (alespoň). ;)

Musí to být divnej pocit když máš nablýskané auti a otevřeš kapotu a tam pohnojené pole s několika centimetrovou vrstvou staré letité špíny, kdy ani nevidíš zda máš nějakou chladící kapalinu nebo vodu do ostřikovače ;) Ale dělejte si co chcete..... mějte si tam třeba všechnu špínu světa :p

Hlavní je,že existují i lidé co jim na autě záleží a starají se o něj. Znám i lidi co auto ani neumyjí........ani vodou <_<

Jo ještě k té špíně na podvozku - Třeba po zimě (posolené vozovky) je to dobré trochu opláchnout ;) No a pokud máte na podvozku kilogramy hlíny tak je taky cool to občas "sundat". :blbec:B);)

Odkaz ke komentáři

Už by motor chtělo umýt, ale stále jsem ještě nenašel odvahu to udělat, nerad bych, aby se voda dostala, někde do snímačů, či svorkovnic a s přístrojovky pak mít barevnou hudbu.... Stále váhám, snad po letošní zimě, na jaro. Láká mě to hlavně po tom, jak jsem viděl Jakrův nablýskaný motor. Fakt krása.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...